Ce planuri au concurenții de la Love Island România cu premiul de 50.000 de euro. „Îi voi pune la ciorap” / Exclusiv

.

Finala Love Island România are loc vineri, 10 noiembrie, pe VOYO, și sâmbătă, 11 noiembrie, la PRO TV. În exclusivitate pentru UNICA.ro, concurenții rămași în competiție au spus ce vor face cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro, dacă îl vor câștiga. Doar trei cupluri vor intra în marea finală.

Adrian și Anne, Denis și Alexia, Călin și Denisa și Luis și Nargi sunt ultimele patru cupluri din competiția Love Island România. Unul va fi eliminat, iar trei vor merge mai departe, în finală. Pentru UNICA.ro, concurenții au spus ce i-a învățat experiența Love Island România, dar și ce calități și defecte au partenerii lor.

Ce vor face concurenții de la Love Island România cu marele premiu de 50.000 de euro

Cinci fete și cinci băieți au pornit în căutarea unui partener la începutul lunii octombrie. Pe parcursul competiției, mai mulți tineri au fost eliminați și înlocuiți cu noi concurenți. Doar trei cupluri vor ajunge în marea finală.

Adrian

Adrian formează un cuplu cu Anne, despre care spune că este o femeie frumoasă, care îl motivează să devină un om mai bun. Pe Adrian, experiența Love Island România l-a învățat să nu-și mai împărtășească secretele cu ușurință și să-și gestioneze mai bine sentimentele.

„Întotdeauna mi-am dorit să reușesc să fac rost de o sumă de bani pe care să o investesc și să producă. Dacă aș câștiga cu Anne, aș încerca să o integrez și pe ea în gândul meu. Să investim banii, pentru că e o sumă destul de mică de bani, dacă nu știi să-i gestionezi”, a declarat Adrian, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Alina Ceușan, prezentatoarea „Love Island România”, despre câștigurile din TV și online: „Sunt aproape la același nivel” / Exclusiv

Anne

Despre partenerul ei, Adrian, Anne spune că este foarte atent, grijuliu și matur. Uneori, însă, Adrian analizează prea mult ceea ce face și spune. În urma competiției, Anne s-a maturizat și s-a cunoscut mai bine. A dobândit mai multă încredere în ea și în oamenii din jurul ei, și și-a îmbunătățit abilitățile de comunicare.

„În primul rând, aș păstra un pic din bani să-l ajut pe fratele meu să-și ia mașină. Mi-a promis că-și ia permisul până mă întorc acasă. Încă o parte din bani i-aș dona la un ONG. Restul i-aș investi în ceva ce ar putea să mă ajute pe viitor. Aș putea să deschid ceva, cu ajutor, cu ce mai am strâns, ceva pentru viitor”, a declarat Anne, pentru UNICA.ro.

Citește și: Alina Ceușan de la „Love Island România” are apartament într-o clădire istorică din București: „A fost construit în 1928” / Exclusiv

Denis

Datorită competiției Love Island România, Denis spune că și-a dat seama că tinde să vorbească prea mult, un „defect” pe care și-l asumă. La Alexia, pe Denis îl deranjează că, atunci când au un conflict, ea preferă să se deconecteze și să-l rezolve ulterior. De asemenea, Denis consideră că Alexia este mult prea prietenoasă cu personale nepotrivite. Cât despre calități, Denis o descrie pe Alexia drept deșteaptă, frumoasă și amuzantă, printre altele.

„Cel mai probabil o să vorbesc cu Alexia mult pe tema asta. O să trebuiască să-i investim în noi. Îmi doresc foarte tare să mă mut cu ea, cu toate că e prea din scurt. Cândva îmi doresc să fac asta. Cred că premiul ăsta ne va ajuta să ne facem un viitor împreună”, a spus Denis, pentru UNICA.ro.

Citește și: Alina Ceușan de la „Love Island România”, despre operațiile estetice și rolul ei în social media: „Nu îmi place să ascund lucruri” / Exclusiv

Alexia

Alexia spune despre Denis, iubitul ei, că este respectuos, iubăreț, atent, înalt și frumos, printre multe altele. Totodată, crede despre el că, uneori, face din lucruri mărunte drame. Experiența Love Island România a făcut-o pe Alexia mai puternică.

„De obicei nu sunt o cheltuitoare mare. Nu prea-mi cheltui banii pe chestii care nu-mi trebuie. Deci, cel mai probabil, mare parte din premiu o să-l pun deoparte pentru viitor, că am 20 de ani. În viitor o să am o familie și poate o să-mi fac o casă”, a declarat Alexia, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum s-au cunoscut Alina Ceușan de la „Love Island România” și soțul ei: „A fost dragoste la prima vedere” / Exclusiv

Denisa

Deși relația dintre ai nu a funcționat, Denisa și Călin au legat o prietenie frumoasă. Despre Călin, Denisa spune că este un om real, cu picioarele pe pământ, atent și foarte amuzant. Tot potrivit Denisei, defectele lui Călin sunt că este introvertit și puțin răutăcios. Pentru Denisa, competiția Love Island România a fost o provocare în urma căreia a realizat că poate vorbi mai rar, mai clar și mai coerent, dar și că poate fi mai răbdătoare cu ea și cu oamenii din jurul ei.

„Cred că ar fi împărțit în două, nu? M-am gândit că aș investi în niște proiecte pe care le am, cum ar fi să-mi fac o cabană în formă de A, apoi să o manageriez și așa mai departe”, a declarat Denisa, pentru UNICA.ro.

Citește și: Cine sunt concurenții Survivor Romania All Stars 2024? S-a aflat numele vedetelor care au bătut palma cu PRO TV

Călin

Călin crede că relația de prietenie dintre el și Denisa va rezista și după încheierea competiției și este recunoscător pentru proiectul Love Island România. Totodată, tânărul spune că a învățat să trăiască prezentul și că i s-a confirmat că adevărul se arată întotdeauna, fără mari eforturi.

„În primul rând, eu am deja un business pe care încerc să-l dezvolt cât mai mult. Așa că primul meu gând merge la asta, deși nu m-am gândit foarte mult la premiul în bani. Pentru mine scopul era să câștig inima unei fete. Ca să câștig ar trebui să fiu într-un cuplu și aș avea grijă de nevoile noastre. Aș încerca să fac și cât mai mult bine altor persoane cu ceea ce această experiență mi-ar dărui”, a declarat Călin, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Emilian Oprea a filmat nud în serialul „Groapa”, de la PRO TV: „Greul revine echipei” / Exclusiv

Luis

Love Island România a fost o adevărată avalanșă de emoții pentru Luis, care a învățat să fie mai răbdător, mai sigur pe ceea ce spune și face și să se bucure de prezent.

„În primul rând, până să ajung aici nu știam de premiu, nu m-a interesat o secundă. Am venit pentru experiența de aici. Nu m-am gândit ce voi face. Probabil o parte îi voi dona și ar fi frumos să facem o vacanță cu toții, fără reguli, să fim noi. De restul nu știu, mergem la shopping”, a declarat Luis, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache joacă în serialul Groapa, la PRO TV: „Ce emoții avem”

Nargi

Pentru Nargi, experiența Love Island România a fost interesantă și frumoasă, dar și tensionată. Nargi a învățat să fie mai înțelegătoare și mai flexibilă, să accepte imprevizibilitatea vieții și să facă ceea ce simte.

„Îi voi investi în mine, într-un business. Și o parte din bani îi voi pune la ciorap, îi vor strânge”, a declarat Nargi râzând, pentru UNICA.ro.

Citește și: De ce au mutat-o producătorii „Vocea României” pe Theo Rose cu Horia Brenciu. Secretul din spatele deciziei de la Pro TV

Foto: Instagram/Love Island România

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton