Ce părere au Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, despre terapia de cuplu: „Am râs pe chestia asta” / Exclusiv

.

Alina Pușcaș (38 de ani) a făcut câteva dezvăluiri rare despre relația dintre ea și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, în exclusivitate pentru Unica.ro. Prezentatoarea de la „Te Cunosc de Undeva” ne-a spus ce ar schimba la soțul ei, dar și ce crede că ar schimba el la ea. De asemenea, Alina ne-a spus ce părere au ea și soțul ei despre terapia de cuplu.

Alina Pușcaș, dezvăluiri rare despre relația cu soțul ei, Mihai Stoenescu

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formează un cuplu de aproximativ 9 ani. Prezentatoarea de la Antena 1 și medicul stomatolog s-au căsătorit civil în octombrie 2019. Și-ar fi dorit să se cunune religios în vara anului următor, în Grecia, însă evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei. Cuplul are împreună trei copii, un fiu și două fiice, Alexandru, Melissa și Iris.

Pentru Unica.ro, Alina Pușcaș a spus că ea și Mihai nu sunt doi parteneri de cuplu geloși. Prezentatoarea TV ne-a spus și cum crede că ar proceda în cazul infidelității. Alina nu ar schimba nimic la soțul ei, deși admite că o deranjează că bărbatul este uneori cu capul în nori.

„Dar mi se pare că asta face deja parte din farmecul cuplului nostru. Eu sunt aia pisăloagă și cicălitoarea, el este cel care, din când în când, e mai cu capul nori. Pare cumva boemul relației. Mi se pare că ne completăm cel mai bine. Dacă am fi fost amândoi un fel de obsedați de control nu cred că ar fi fost bine deloc. Ne completăm exact cum trebuie”, a spus Alina Pușcaș, pentru Unica.ro.

Citește și: De ce și-a retras Alina Pușcaș fiul de la fotbal: „M-a afectat și pe mine” / Exclusiv

Citește și: Alina Pușcaș, dezvăluiri dureroase despre începutul carierei: „E frustrant și de multe ori deprimant” / Exclusiv

Ce ar schimba soțul ei la ea

Despre ce ar schimba soțul ei la ea, prezentatoarea de la „Te Cunosc de Undeva” ne-a spus că Mihai și-ar fi dorit ca ea să fie un pic mai înaltă. Stomatologului i se pare frumos când, într-o relație, femeia este mai înaltă decât bărbatul. În rest, chiar înainte ca Alina să ne ofere interviul, Mihai i-a făcut o declarație superbă de dragoste.

„Cumva îmi zicea că i se pare că pentru el sunt exact femeia pe care a meritat să o aibă și pe care trebuia să o aibă alături de el. Eu am luat-o ca pe un compliment. Asta-mi și doream. Probabil că vede că îmi doresc foarte mult și lupt pentru noi, pentru familie, pentru copii”, ne-a mai spus Alina Pușcaș.

Citește și: Ce spune Alina Pușcaș despre diferența de vârstă dintre ea și soțul ei. Pe cine moștenește fata lor cea mică: “Are 4 ani și citește. M-a șocat”/ Exclusiv

Ce părere au Alina Pușcaș și soțul ei despre terapia de cuplu

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu nu au simțit, până acum, nevoia de a apela la terapie de cuplu. Amândoi sunt de acord că terapia individuală are beneficii. În schimb, din cauza experienței unor prieteni, Alina și Mihai sunt rezervați în privința terapiei de cuplu.

„N-am avut nevoie. Printre prietenii mei, știu persoane care au fost la terapie de cuplu și au divorțat după. Nu acolo cred că-și doreau să ajungă, dar, cumva, concluzia fost că e cazul să se despartă. Am râs pe chestia asta. Până la urmă s-au bucurat că au făcut pasul, pentru că și-au dat seama că nu avea niciun sens să continue. Dar noi nu prea credem în terapia de cuplu. Poate dacă ajută terapia individuală, da. Unde e nevoie da, de ce nu? Și creierul ăsta trebuie cumva ajutat dacă e nevoie”, a povestit Alina Pușcaș, pentru Unica.ro.

Citește și: Alina Pușcaș vrea ca hate-ul online să fie pedepsit penal. „E groaznic. Să existe niște legi dure” / Exclusiv

Ar putea trece peste infidelitate?

În continuarea aceleiași discuții, Alina Pușcaș nu a putut spune cu certitudine că ar trece sau nu peste infidelitate. Din punctul ei de vedere, contextul este foarte important.

„Contează foarte mult contextul. Sunt foarte multe variante de înșelat. Într-adevăr, sub nicio formă n-aș trece peste o viață paralelă. Nu, exclus. Dacă aș afla, la revedere. Aș prefera să nu”, a spus Alina Pușcaș, în exclusivitate pentru Unica.ro.

Foto: Instagram; Unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton