Ce părere are Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu, despre Doina Teodoru. „Nu sunt foarte apropiată”

.

Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu, a făcut o serie de dezvăluiri interesante legate de iubita fratelui ei celebru.

În cadrul unui interviu pentru click.ro, Carmen Istrate, sora lui Scărlătescu, a mărturisit că a avut mereu o relație foarte bună cu fratele ei și are numai cuvinte de laudă despre el. Dar despre Doina Teodoru, iubita mai tânără cu 17 ani ca juratul de la „Chefi la Cuțite” ce părere are?

Cum se înțeleg Doina Teodoru și sora lui Cătălin Scărlătescu: „A reușit ceva ce nu a putut nici o femeie până acum”

Carmen Istrate spune că nu are o relație foarte apropiată cu Doina. Dar se bucură enorm că a reușit să îl facă fericit pe fratele ei și așteaptă cu nerăbdare să facă marele pas, să se căsătorească.

„Cu Doina nu sunt foarte apropiată. Însă vreau să-i mulțumesc pentru că a reușit cu Cătălin ceva ce nu a putut nici o femeie până acum… să scoată ce e mai bun din el. Nu știu dacă se gândesc la nuntă sau nu, însă eu una abia aștept să se întâmple. Sunt foarte frumoși împreună” – a spus sora lui Scărlătescu, pentru sursa amintită mai sus.

Nu este prima oară când Carmen a vorbit despre relația fratelui lui cu Doina Teodoru. În urmă cu câteva luni ea spunea că nu i se pare că diferența de vârstă dintre ei este o problemă și nu este un subiect despre care oamenii ar trebui să bârfească.

Sora lui Scărlătescu, despre Doina Teodoru: „Cred că ea este mai matură decât este el”

„Vârsta asta nu e decât o cifră într-un buletin, contează cine ești tu. Ea este o femeie foarte matură pentru vârsta ei, iar el este un copil pentru vârsta lui și atunci se întâlnesc undeva la mijloc. Cred că ea este mai matură decât este el, dacă este să analizăm” – a spus Carmen acum doi ani, la Antena Stars.

Carmen Istrate este medic estetician de profesie, este divorțată și are un băiețel. Cătălin Scărlătescu i-a fost aproape de sora lui când a trecut prin divorț.

„M-a întrebat când mă mărit. Cătălin m-a întrebat. Curând sper. După ce am divorţat Cătălin şi părinţii mei au fost langă mine. Mi-au zis, ştii ceva, du-te, du-i copilul să-l crească el să vadă cum e. Relaţia dintre Cătălin şi Andrei este una pe mute. Băiatul meu vorbeşte foarte puţin şi Cătălin niciodată nu-i invadează spaţiul şi din cauza asta relaţia lor s-a consolidat mai bine” – a spus Carmen Istrate, acum ceva timp, potrivit redacția.ro.

„Gătesc de mică, cred că este moștenire din familie”

Citeşte şi: Sora lui Cătălin Scărlătescu, despre viața amoroasă a celebrului chef

Citeşte şi: Doina Teodoru a spus ce îi place cel mai mult la iubitul ei, Cătălin Scărlătescu: „Pentru un bărbat, e ceva ieșit din comun!”

Citeşte şi: Doina Teodoru, despre relația cu Cătălin Scărlătescu și serialul care o ține pe platourile de filmare: „Ne întâlnim noaptea. Avem o regulă”/ Exclusiv

Citeşte şi: Doina Teodoru, despre relația cu Cătălin Scărlătescu și serialul care o ține pe platourile de filmare: „Ne întâlnim noaptea. Avem o regulă”/ Exclusiv

Carmen nu e nici ea străină de bucătărie și este pasionată de gătit și este expertă în clătite. Doar că acesta este preparatul pe care fratele ei nu-l suportă.

„Gătesc de mică, cred că este moștenire din familie, e în genele noastre. Mă rog de Cătălin să mănânce clătitele mele, dar nu vrea. Nu am învățat nimic de la fratele meu, mă tot rog de el să îmi spună câteva rețete, dar nu vrea.

Cred că m-a pupat de 3 ori toată viață lui și asta când l-am rugat eu pentru că eram supărată. A avut un clic când a devenit așa, dar nu s-a născut dur. Eu m-am născut dura și am devenit drăguță pe parcurs” – a completat aceasta.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton