Ce mari și frumoși s-au făcut băieții Ilenei Lazariuc. Alexandru a împlinit 16 ani și îi seamănă leit tatălui, Ion Țiriac Jr.

.

Fiul cel mare al Ilenei Lazariuc, Alexandru, a împlinit 16 ani. Adolescentul, care seamănă leit cu tatăl său, Ion Țiriac Jr., a fost etichetat într-o postare emoționantă pe Instagram, făcută de Ileana Lazariuc cu prilejul zilei lui de naștere.

Ce mari și frumoși s-au făcut băieții Ilenei Lazariuc

Fosta soție a lui Ion Țiriac Jr. este mereu activă pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii și urmăritorii virtuali cu cele mai frumoase și importante evenimente din viața ei. Pentru că recent a fost ziua de naștere a fiului cel mare, Alexandru, Ileana a publicat o fotografie superbă în care Alexandru o îmbrățișează duios, în dreptul căreia a scris un mesaj plin de emoție.

“Îți doresc putere pentru a face față provocărilor cu încredere și înțelepciune. Îți doresc aventură în călătoria ta și să te oprești mereu să ajuți pe cineva pe parcurs. Să vezi lumina în ceilalți și să-I tratezi ca și cum asta este tot ce vezi. Ascultă-ți inima! Sunt și voi fi mereu atât de mândră de tine! La mulți ani de 16 ani. Cu dragoste, mama” – au fost cuvintele Ilenei Lazariuc.

Cei care au văzut postarea i-au transmis lui Alexandru multe urări frumoase. Antonia și mama ei, Denise Iacobescu, s-au numărat printre primele persoane care au reacționat la postarea Ilenei, care a adunat rapid peste 2.200 de aprecieri din partea internauților.

Citeşte şi: Ileana Lazariuc a părăsit România cu cei doi copii pe care îi are cu Ion Țiriac Jr. Dezvăluirile făcute de Lili Sandu / Video

Citeşte şi: Anastasia Lazariuc, despre Ileana Lazariuc și nepoți: „E dreptul copiilor să facă ce vor, noi îi aducem pe lume, dar nu-i și dirijăm”

Citeşte şi: Anastasia Lazariuc radiază la 70 de ani! Cea mai recentă fotografie cu care a făcut furori pe Instagram

Citeşte şi: Lili Sandu și Ileana Lazariuc, prietenie de 25 de ani: „Ar trebui să primim premiul pentru cel mai longeviv cuplu din showbiz” / Exclusiv

“La mulți ani fericiți! Multe binecuvântări!” / “Wow! Ce repede trece timpul! La mulți ani!” – au transmis cele două.

Alexandru are un frate mai mic, Nicholas, care pe 19 iunie va împlini 15 ani.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac s-au despărțit după 17 ani de relație

Pe numele ei real Elena Crigănuță, Ileana Lazariuc (41 de ani), fostă membră a trupei Triniti și fiica Anastasiei Lazariuc, și Ion Țiriac Jr. (47 de ani), fiul cel mare al fostei legende a tenisului Ion Țiriac, s-au cununat în mare secret în 2009.

La momentul respectiv, primul copil al celor doi, Alexandru, se născuse deja și avea un an. În vara lui 2009, a venit pe lume al doilea copil, Nicholas.

Vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni

În 2017, relația Ilenei cu Ion Țiriac Jr. a luat sfârșit odată cu semnarea actelor de divorț. Separarea lor a fost făcută publică abia doi ani mai târziu, în 2019, când cei doi au dat o declarație comună. După divorț, Ileana și Ion au rămas în relații bune de dragul copiilor.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate.

Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere”, au declarat la vremea aceea Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton