Ce mari s-au făcut copiii Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur! Cum au fost surprinși în grădină Kadri și Roxana

.

Dragoș Bucur, Dana Nălbaru și copiii lor se bucură din plin de viața la țară, iar cei mici se implică cu drag în toate activitățile necesare gospodăriei.

Ce harnici sunt copiii Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru locuiesc de anul trecut într-o casă pe care și-au construit-o în mediul rural, în Moșteni-Greci, județul Argeș, departe de forfota, aglomerația și poluarea din București. Cei doi mai merg ocazional în Capitală, când au treabă acolo, dar o mare parte din timp și-o petrec la țară.

“Casa noastră de la țară e gata și petrecem foarte mult timp aici. Livada e plină de fructe și anul acesta fac pentru prima oară gem de prune, dar soiul pe care îl avem noi nu e cel mai bun pentru asta, așa că doamna Ina, vecina noastră, mi-a umplut un coș de prune mari și cărnoase.

O să dau la schimb mere, căci din acelea avem multe. Domnul Dan a făcut focul, eu mestec din când în când în tuciul plin cu prune, și Anda Filip mi-a făcut o cafea. Viața e frumoasă cu familie, prieteni și…fructe proaspete din livada” – povestea Dana Nălbaru, acum câteva luni, despre traiul la țară.

Cum au fost surprinși Kadri și Roxana în grădină

Recent, pe pagina de Instagram „Bucurii la țară”, de care se ocupă cei doi artiști, a apărut câteva fotografii inedite cu momentul culegerii recoltelor. Într-una dintre ele apar și copiii cei mici ai cuplului, Kadri (9 ani) și Roxana (12 ani), culegând fasole și roșii din seră.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur mai au o fiică, Sofia, în vârstă de 17 ani. Cei doi artiști sunt destul de discreți cu privire la expunerea copiilor în spațiul public, dar acum au publicat o poză cu Kadri și Roxana, fiind mândri foc de cât de harnici sunt copiii lor.

Citeşte şi: Dana Nălbaru a povestit cum a adoptat fetița: „Am accesat lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni”

Citeşte şi: Afacerea cu care Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au dat lovitura. „Am investit foarte mult suflet și pasiune!”

Citeşte şi: Dana Nălbaru, despre pocăință și renunțarea la viața publică: „La 33 de ani m-am botezat” / Video

Citeşte şi: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur și-au făcut casă la țară. Cum arată gospodăria de care se ocupă

„Am cules recolta la prima ora azi, pe răcoare și cafeaua o beau acum, ca moment de pauză. O să coc vinetele și-o sa pun la congelator câteva. Alt plan concret n-am, dar nu-mi fac griji” – este mesajul postat în dreptul fotografiilor cu recoltele.

În urmă cu câteva zile, a mai apărut o postare pe „Bucurii la țară”, în care Dragoș Bucur povestea cum unul dintre câinii lor le-a ucis trei găini.

„Unul dintre câini a reușit ieri să intre la gaini și ne-a vânat 3 dintre ele. Era foarte mândră, iar noi foarte supărați. După carnagiul de ieri azi am avut parte de doar 4 ouă, dintre care ultimul acum, la ceas de seară. Ce putem spune… Bucurii la țară!” – a transmis actorul.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se bucură din plin de viața la țară

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au început să se ocupe serios de grădină și de livadă în primăvară. Cei doi și-au împărțit responsabilitățile și în timp ce actorul tunde iarba din livadă și lucrează pământul cu tractorul, fosta solistă de la Hi-Q se ocupă de serele în care au plantat diverse legume.

„Trei zile pe săptămână actor și prezentator tv. Profesionist. Patru zile pe săptămânâ țăran amator. Intenționează să echilibreze nivelurile de pregătire” – a scris Dragoș Bucur în dreptul unei fotografii în care apare în timp ce tunde iarba. „Las’ că la țară merge!” – a comentat Dana Nălbaru în dreptul postării, iar actorul a intervenit, glumind: „Șterge poza! Mă faci de râs! Se vede că hamul de la coasă e pus invers!”

Dana Nălbaru povestea anul trecut că a învățat să planteze legumele în seră de la localnici și s-a declarat recunoscătoare pentru sfaturile primite.

„Dna Ani m-a învățat să pun legumele în seră, lucru pentru care îi mulțumesc și sunt recunoscătoare. Noroiul cât casa în afara serei și încă frig, așa că abia săptămâna viitoare o să plantez restul legumelor în grădină. Norii au dat grindină acum câteva minute, dar stau în bucătărie și privesc livada în timp ce mâncarea fierbe pe foc” – a transmis Dana Nălbaru tot prin intermediul rețelelor de socializare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton