Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Connect-R și a Mishei. La 10 ani, Maya studiază pianul și este atrasă de muzică

.

Ce mare și frumoasă s-a făcut Maya Mihalache, fiica lui Connect-R și a Mishei. Fata a împlinit 10 ani la sfârșitul lunii ianuarie și este aproape la fel de înaltă ca mama ei.

Maya Mihalache a venit pe lume la scurt timp după ce Connect-R și Misha s-au căsătorit

Connect-R (Ștefan Mihalache, pe numele real) și Misha (Marina Mihaela Mihalache) au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014.

Cei doi artiști au fost căsătoriți timp de cinici ani, dar au continuat să rămână în relații bune și să locuiască împreună de dragul fetei chiar și după divorț.

„Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să știe că, vrei nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă” – a declarat Connect-R, în urmă cu trei ani.

Connect-R (41 de ani) și Misha (32 de ani) s-au căsătorit civil pe 24 iulie 2013 și un an mai târziu au făcut și cununia religioasă. Nașii lor de cununie au fost Pepe și Raluca Pastramă. Pe 25 ianuarie 2014 a venit pe lume fetița cuplului, Maya.

Citeşte şi: Connect-R, despre fosta sa soție: „Nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată”

Citeşte şi: Connect-R și Misha, surprinși la mare împreună. Ce se întâmplă între cei doi la trei ani de la divorț

Citeşte şi: Ce spune Misha despre talentul fiicei sale: „Mi-ar plăcea să aibă o viață mai liniștită, dar până la urmă Maya va decide”/ Exclusiv

Citeşte şi: Connect-R, despre fiica lui Maya: „Știe despre etnia ei”

“Avem ceva timp de când nu mai formăm un cuplu. Suntem în relații ok, mi se pare că așa ar trebui să fie normal atunci când există un copil la mijloc sau, nu știu, în alte cazuri, pentru alte persoane, mai mulți copii. Suntem în relații bune și nu cred că facem niciun fel de efort din punctul acesta de vedere, pur și simplu lucrurile așa vin și așa funcționează de la sine” a spus Misha, în exclusivitate pentru Unica, anul trecut.

Maya a moștenit talentul muzical al celebrilor ei părinți

Fosta soție a lui Connect-R a mai spus că fiica ei a moștenit talentul muzical de la ea și tatăl ei și studiază acest domeniu, având “o ureche extraordinară”. Misha spune că nici ea, nici Connect-R nu au influențat-o să se îndrepte spre domeniul muzical.

“Maya este atrasă de muzică, are o ureche extraordinară, are voce, face muzică. De curând am mutat-o la liceul Enescu, la secția pian și se descurcă extraordinar. Cred că va face ceva în direcția asta, cu muzica. Este atrasă, adică nu am obligat-o în niciun fel, nu i-am indus treaba asta sau impus, pur și simplu a fost ea atrasă în direcția asta și cred că o să facă ceva carieră în muzică, nu știu, dar așa tind să cred după cum merg lucrurile în această direcție” – a mai precizat artista.

Maya merge împreună cu ambii părinți în vacanțe, iar aceștia îi fac toate poftele. La sfârșitul anului trecut, Connect-R, Misha și Maya au plecat într-o frumoasă vacanță în Franța, iar anul acesta au fost în Thailanda și Turcia.

Cum i-a răspuns Maya lui Connect-R când a pus-o să aleagă între el și Misha

Maya și-a lăsat mască tatăl cu o replică isteață, când acesta a întrebat-o pe cine iubește mai tare dintre el și mama ei. Deși inițial a ezitat să dea un răspuns, micuța a găsit replica perfectă pentru a-l uimi pe tatăl ei.

„E o vorbă: ‘Vai de părinții care nu ascultă de copii!’. O întrebam pe fii-mea mereu: ‘La ce te gândești?’ când mai stătea cu capul pe geam. Mi-a zis la un moment dat: ‘De ce trebuie să mă gândesc tot timpul la ceva?’. Am zis că eu sunt prost.

La un moment dat o tot tachinam: ‘Pe cine iubești mai mult, pe mami sau pe mine? Eu am văzut că pe mine, cu mine îți place să stai mai mult’. Ea zicea că nu, eu – ‘Ba da, ba da!’ Și la un moment dat zice: ‘Tati, dacă ai avea doi copii, ai putea să îl iubești pe unul mai mult și pe altul mai puțin?’. Mi-a rupt capul” – a povestit Connect-R, în cadrul unui podcast.

Connect-R: „Eu îi spun fiicei mele ca atunci când va crește să fie fericită!”

Cu o altă ocazie, artistul a declarat că își dorește ca fiica lui să fie independentă și fericită când va fi mare și nu încearcă să o influențeze în niciun fel în legătură cu alegerile pe care le va lua în viață.

„Încerc să fac tot posibilul să-i creez independența și, în același timp, o protecție [fiicei mele]. Cea mai distructivă întrebare, care din punctul meu de vedere rupe un copil în două, este ‘Ce vrei să te faci când o să fii mare?’.  Chestia asta îl distruge pentru că în momentul respectiv i-ai spus ‚Tu, în momentul ăsta, ești nimic, nu ești suficient atât cât ești, trebuie să devii ceva’. Eu îi spun fiicei mele ca atunci când va crește să fie fericită”, mai dezvăluia solistul la începutul anului 2021, în podcastul Laurei Giurcanu.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton