Ce mare s-a făcut fiul lui Theo Rose! Sasha merge deja singur, fără ajutor. Cum l-a filmat iubita lui Anghel Damian

.

Theo Rose (26 de ani) și Anghel Damian (32 de ani) sunt cei mai fericiți părinți de când băiețelul lor, Sasha, a făcut primii pași. În vârstă de un an, Sasha a fost filmat de mama sa, iar clipul a ajuns pe pagina de Instagram a artistei, spre bucuria fanilor.

Sasha, fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian, a făcut primii pași

Pe contul personal de Instagram, Theo Rose a publicat în secțiunea de InstaStories un clip video înduioșător cu fiul ei în timp ce face câțiva pași prin cameră singur, fără ajutorul părinților.

Sasha Ioan, pe numele complet, a împlinit un an pe 14 iunie și deja poate merge singur.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Sasha 1 an! Mami, ești făcut din iubire, fericire și adevăr. Ai de unde da mai departe. La mulți ani!”, a fost mesajul lui Theo Rose transmis în spațiul public, de ziua lui Sasha.

Cum este viața artistei Theo Rose după ce a devenit mamă

În urmă cu câteva săptămâni, Theo Rose declara în emisiunea „La Măruță” că petrece mai puțin timp cu partenerul ei de viață, Anghel Damian, de când a devenit mamă. Dar acest lucru nu este o problemă, spune ea, pentru că o face să aștepte cu nerăbdare momentele petrecute cu el.

„Petrecem un pic mai puţin timp decât înainte, dar suntem mai dornici de-al petrece şi pe ăla. Şi asta face să rămână flacăra aprinsă între noi. Este greu să ne eliberăm programul acum. Şi facem nişte concesii. După ora 17:00 stăm cu copilul, care este o bilă de energie. O dată la două luni, plecăm împreună doar în doi. Dacă nu, îl ducem la ţară. Ne permitem să mergem. Am fost la Paris, la Taylor Swift, la concert.

Noi, femeile, suntem tentate să stăm cu copilul. Creşte foarte repede. Există această urmă de regret, dar Anghel m-a salvat de la asta”, i-a spus Theo Rose lui Cătălin Măruţă.

Citeşte şi: Cum s-a schimbat Theo Rose pentru iubitul ei, Anghel Damian: „M-am simţit căzând în gol”

Citeşte şi: Theo Rose, în duet cu fiul ei și al lui Anghel Damian, Sasha. „S-au vărsat lacrimi în seara asta”. Momentul adorabil, filmat / Video

Citeşte şi: Cum s-au îmbrăcat celebritățile la Elle New Media Awards. Theo Rose, apariție fresh, într-o ținută cool

Citeşte şi: De ce nu poartă Theo Rose inelul de logodnă. Cum a reacționat Anghel Damian: „L-am pus la loc de cinste”

Rolul de mamă tânără a venit cu o mulțime de provocări pentru Theo, însă și-a dorit mult o familie și se gândește chiar la un frățior sau o surioară pentru Sasha, și ea venind dintr-o familie cu trei copii.

„Sasha zice mama tata, așteptam. Prima oară nici nu știu ce a zis. Nu ne-am mai dat seama. Nu excludem varianta de a avea un al doilea copil. Am o soră și un frate. Și Anghel a crescut înconjurat de mulți verisori, dar nu aş face al doilea copil doar ca să nu fie singur. Dar e frumos, trăiești altfel. Pentru mine, frații mei sunt o binecuvântare, de multe ori rămâneam în grija fraților și le-am imitat comportamentul, iar dacă oamenilor li se pare ca știu să mă port frumos, de la frații mei știu”, a mai spus artista.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton