Ce mare s-a făcut fiica lui Viorel Cataramă și a Adinei Alberts. Imagini rare, de colecție, cu întreaga familie în vacanță

.

Adina Alberts este în concediu cu familia sa și a postat în mediul online o serie de fotografii superbe, de colecție, cu locurile pe care le vizitează și cu momentele frumoase pe care le trăiesc.

Adina Alberts, imagini inedite cu familia în vacanță

Adina Alberts (55 de ani) se află cu soțul ei, Viorel Cataramă (69 de ani), și cu fiica, Briana (care va împlini 9 ani pe 15 august) în vacanță și zilele acestea explorează România, mai exact zona Maramureșului, după ce săptămânile trecute au trecut prin Italia și Albania.

„La distanță de doar 1 oră și 5 minute de zbor cu avionul, am descoperit o locație minunată, pe care dorim să v-o recomandăm. Suntem pentru prima dată la Meliá Durres Albania.

Un relief mixt, care îmbină muntele cu marea și cu plaje întinse cât vezi cu ochii…. Nu am mai văzut în viața mea plaje de asemenea dimensiuni. Condiții excelente de cazare și masă, ospitalitate desăvârșită.

Dacă francezii, italienii și spaniolii sunt sătui de turiști, dacă grecii și turcii sunt la limita plictisului, iată o variantă fezabilă. Deci, poftiți în Albania! Merită încercat!”, a scris Adina Alberts, în mediul online.

Vezi în GALERIA FOTO imagini de colecție cu familia Adinei Alberts în concediu.

Adina Alberts și Viorel Cataramă sunt căsătoriți de 11 ani

Cu ocazia călătoriilor de luna trecută, Adina Alberts și Viorel Cataramă au sărbătorit 11 ani de mariaj. Anul trecut, cu ocazia împlinirii a unui deceniu de când s-au căsătorit, familia Cataramă a mers la Paris, la Disneyland. Tot în 2023, despre relația lor, Adina Alberts spunea că se bazează pe respect și cunoașterea limitelor. Chiar dacă de-a lungul anilor au mai trecut prin încercări, cei doi mereu s-au susținut și au făcut tot posibilul pentru a merge mai departe.

Citeşte şi: Lora reacționează după ce Adina Alberts i-a dat Deliei sfaturi pe internet: „Nu are cum să îi lipsească ceva ce are din belșug”

Citeşte şi: Fructul care te poate ajuta dacă îți cade părul. Medicul Adina Alberts: „Regenerează foliculul pilos și stopează albirea prematură”

Citeşte şi: Acasă la Adina Alberts și Viorel Cataramă. Cum arată luxoasa vilă cu fântâna arteziană și statuete

Citeşte şi: Adina Alberts a plecat cu soțul ei, Viorel Cataramă, și cu fiica lor în Egipt. Imagini rare cu cei trei

„După 10 ani de căsnicie, ne cunoaștem foarte bine, ne știm limitele și ni le respectăm reciproc.  Dacă soțul meu nu e de acord într-o primă instanță cu o propunere de-a mea, dacă argumentez corect și îi las spațiu de gândire, în final lucrurile se aranjează chiar mai bine decât îmi imaginam inițial. Răbdarea și toleranța ar trebui să caracterizeze fiecare relație, dar și iubirea și respectul reciproc” – a spus medicul, la începutul lui 2023, într-un interviu exclusiv pentru Unica.ro.

Adina Alberts a mai vorbit atunci și despre sudarea unei relații la vârsta maturității, precizând că odată cu trecerea anilor „ești mai așezat și știi mai bine ce ți se potrivește” cu privire la persoana cu care vrei să-ți împarți viața.

„La vârstă maturității se presupune că deja ai o experiență de viață din care ai învățat ceva. Ești mai așezat, ai o carieră, ai niște deziderate, știi ce vrei și ce ți se potrivește. Și îți cauți un partener pe măsură, dar există riscul să nu îl găsești.

Avem în jurul nostru destule exemple de femei superbe care sunt încă singure, dar nici căutarea aceasta nu trebuie să fie ostentativă. Trebuie doar să știi ce vrei, care sunt calitățile pe care ți le dorești, dar să îți vezi zilnic de treaba ta, să muncești, să crești profesional și să fii apreciată în domeniul tău. Fără să ai o independență financiară și profesională, nimic nu va fi posibil” – ne-a mai spus ea atunci.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton