Ce le gătește Gina Pistol lui Smiley și fiicei lor, Josephine: „Fac varianta mai sănătoasă” / Exclusiv

.

Pe lângă o prezență caldă și zâmbitoare pe platourile de filmare ale emisiunii MasterChef România, Gina Pistol este și o gospodină pricepută. În prima ei zi pe micul ecran după o pauză de un an și jumătate, prezentatoarea de la Pro TV ne-a dezvăluit ce îi place să le gătească soțului ei, Smiley, și fetiței lor, Josephine. Totodată, Gina ne-a dezvăluit de ce ea și Smiley nu obișnuiesc să gătească împreună, dar și care este specialitatea artistului în bucătărie.

Ce le gătește Gina Pistol lui Smiley și fetiței lor, Josephine

Gina Pistol (43 de ani) formează de aproximativ opt ani un cuplu cu artistul Smiley (40 de ani), pe numele său real Andrei Tiberiu Maria. Prezentatoarea MasterChef România și antrenorul de la Vocea României s-au căsătorit în mai anul trecut, iar împreună au o fetiță, Josephine Ana Maria, născută în martie 2021. Când nu se află pe platourile de filmare, Gina este o gospodină iscusită care gătește cu bucurie pentru cei mai importanți oameni din viața ei.

„Lui fii-mea îi place foarte mult banana bread, îi fac varianta mai sănătoasă. Îi plac ciorbele, ciorbele de orice fel. O perioadă îi place mazărea, altă perioadă îi place varza călită, cum îmi plac și mie. Și îi plac lucrurile pe care le mâncam eu cu poftă când eram însărcinată. Am avut perioade în care mâncam foarte multe citrice, perioade în care beam în fiecare zi chefir, perioade în care pur și simplu pofteam la câte o friptură. Eu nu sunt fan carne, dar pofteam. Mă trezeam că aș mânca o friptură de vită, eu nemâncând mulți ani”, a spus Gina Pistol, pentru Unica.ro.

Citește și: Gina Pistol dezvăluie de ce a acceptat să revină în televiziune și să prezinte MasterChef România, la Pro TV: „Aveam nevoie de mine sănătoasă” / Exclusiv

De ce nu gătesc Smiley și Gina Pistol împreună

Cât despre Smiley, rețeta preferată a artistului a rămas puiul indian. Gătitul nu este punctul forte al antrenorului de la Vocea României, însă Gina i-a lăudat atât macaroanele cu brânză, cât și sandwich-urile pe care i le pregătește fetiței lor. Prezentatoarea și artistul formează un cuplu discret care își protejează intimitatea. Din când în când însă, cei doi fac mici dezvăluiri despre atmosfera de la ei de acasă. Când vine vorba de gătit, Gina ne-a mărturisit că nu este o activitate pe care să o facă des împreună dintr-un motiv cât se poate de simplu.

„Nu (gătesc împreună – n.red.). Pentru liniștea noastră din casă, nu. Eu sunt foarte organizată. Eu dacă gătesc ceva nici nu-ți dai seama că eu gătesc în timpul acela. Imediat îmi tai, curăț, spăl. Eu sunt și puțin maniacă cu ordinea și curățenia, am uitat să specific acest lucru. Și, pentru liniștea mea, e mai bine să nu intre bărbată-miu în bucătărie. Nu-i ca mine. El se descurcă dacă îi dau indicații, dar nu-i ca mine (râde)”, a mai spus Gina Pistol, pentru Unica.ro.

Citește și: Gina Pistol, sfat pentru mămicile care călătoresc alături de copii: „Am descoperit cu bărbată-miu” / Exclusiv

Gina Pistol, din nou pe micul ecran după o pauză de un an și jumătate

Gina Pistol s-a întors pe micul ecran după o pauză de un an și jumătate, ca gazdă a sezonului 9 MasterChef România.

Gina Pistol a debutat în televiziune la Național TV, ca prezentatoare a emisiunii „Nu suntem blonde”, alături de Catrinel Sandu. Ulterior a prezentat show-ul „Campionatul suporterilor” alături de Bogdan Talașman, la Prima TV, proiect după care a apărut în mai multe producții Pro TV.

A participat la „Dansez pentru tine”, „MasterChef”, „Ferma vedetelor” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Apoi, între anii 2016 și 2022, Gina Pistol a găzduit mai multe emisiuni de la Antena 1, printre care s-au numărat și show-urile „Chefi la cuțite” și „Asia Express”.

Foto: Instagram/@ginapistol

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton