Dana Sota, prietenă cu actuala parteneră a fostului ei soț. Ce i-a transmis cu ocazia zilei de naștere. „Căsniciile se termină trist și urât!”

.

Dana Sota a postat în mediul online un mesaj în care vorbește despre actuala soție a fostului ei soț.

Experta în frumusețe, supranumită de cei din domeniu “beauty guru”, a divorțat în urmă cu 13 ani de fostul soț, miliardarul afacerist Nicolae Sota, împreună cu care are și un copil, Andrei. Căsnicia lor a durat aproape trei decenii. După divorț, Dana și Nicolae Sota au rămas în relații bune de prietenie. Experta în beauty chiar a participat la nunta fostului ei soț cu cântăreața basarabeancă Natalia Barbu, ce a avut loc în vara lui 2011.

„Rămân lacrimi, frustrări, resentimente”

Deși poate părea atipic, fosta și actuala soție a lui Nicolae Sota sunt prietene bune și petrec adesea timpul împreună.

Cu ocazia zilei de naștere a Nataliei Barbu, care a fost pe 22 august, Dana Sota a postat un mesaj pe contul ei de Instagram în care își exprimă bucuria de a o avea prietenă pe actuala soție a fostului ei soț.

“Pentru mulți, relația noastră este greu sau chiar imposibil de înțeles, mi se spune des. Viața ne pune însă față în față cu multe provocări pe care nici măcar nu ni le puteam imagina. Căsniciile se termină, de cele mai multe ori , trist și urât și parcă tot ce-a fost frumos se șterge dintr-o dată cu buretele…. rămân lacrimi, frustrări, resentimente.

Dar noi suntem în continuare o familie, cu bune și cu rele, ca toată lumea și chiar dacă drumurile ni s-au despărțit, important este că suntem împreună și ne susținem, no matter what!

Pentru cine nu o cunoaște, ea este Natalia, actuala soție a fostului meu soț. La mulți ani, Nat! Să fii fericită!” – a transmis Dana Sota în mediul online.

Citeşte şi: Dana Sota, ședință foto inedită la 57 de ani

Citeşte şi: Dana Sota: „Prima oară am fost la detox în Asia, la un centru ayurvedic”

Citeşte şi: Secretul Danei Sota pentru a arăta impecabil la 59 de ani. „Eu am inventat metoda!”

Citeşte şi: Cum să îți îngrijești tenul sub masca de protecție. Sfaturi de la expert

„Am depus mult efort și pasiune”

Dana Sota și fostul ei soț au înființat, în timpul căsniciei, o companie de beauty, de care se ocupă și în prezent.

„Clienții noștri sunt toți la fel de importanți, indiferent că sunt vedete TV, persoane publice sau oameni care-și doresc pur și simplu să arate și să se simță mai bine. De aceea am conceput un sistem propriu de rezervări în așa fel încât fiecăruia să i se acorde intimitatea și atenția cuvenita. Punctualitatea este un atu al centrului. Cei care vin doresc să fie preluați la ora rezervării și să plece conform programului. Nici un minut mai târziu. Și sunt de acord.

Respectând timpul clienților, îi respecți pe ei, dar și pe tine, că centru. Am depus mult efort și pasiune dar am avut și multa răbdare pentru a obține ceea ce mi-am dorit. Acest lucru se observa și prin faptul că baza noastră de date se mărește constant, dovada că mecanismul gândit inițial a fost fără greș” – a declarat Dana Sota, acum câțiva ani, pentru elle.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton