Ce grădină de vis are Andreea Marin! Imagini din curtea vedetei. „Zile în care natura se împodobește”

.

Andreea Marin a făcut turul grădinii sale superb amenajate și a postat imaginile în mediul online, spre deliciul fanilor. În vârstă de 49 de ani, prezentatoarea de televiziune locuiește într-o vilă din cartierul Pipera împreună cu Violeta, fiica ei din mariajul cu Ștefan Bănică jr.

Cum arată spectaculoasa grădină a Andreei Marin

Locuința Andreei Marin a trecut prin schimbări majore în ultimii doi ani, iar vedeta și-a transformat curtea într-un mic colț de rai. Spațiul exterior al casei este plin de flori, diverse plante, copaci decorativi și pomi fructiferi. Vedeta a filmat curtea înflorită și a postat clipul pe conturile sale de socializare.

“După multe nopți nedormite și zile petrecute în birou cu nasul în laptop, simt în sfârșit parfumul Grădinii cu miresme. Culorile, verdele, seninul, zumzetul, ciripitul, adierile, iarba alintându-mi tălpile. Zile în care natura se împodobește în așteptarea sărbătorilor pascale.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Florile minunate de primăvară plantate de curând în grădina noastră vin în ghivece de departe, din nordul țării, sunt îngrijite cu iubire si tare frumoase și trainice, mulțumim! Iar gazonul nostru și-a revenit în chip minunat după ce am primit tot ce e necesar pentru îngrijirea lui” – a explicat Andreea Marin, pe pagina ei de Facebook.

Andreea Marin are o grădină superbă și la casa de vacanță

Andreea Marin are și o casă de vacanță la țară, unde se retrage cu cei dragi de sărbători. Și această locuință are o grădină spațioasă, plină cu flori și pomi fructiferi.

„Atât de frumoasă e viața la țară în preajma sărbătorilor pascale, mugurii dau în floare, miresmele ne îmbrățișează, pufoșii noștri sunt fericiți să alerge în livadă sau să se piardă în iarbă, încă ne e frig uneori, așa că și încălțările de casă tot pufoase sunt, dar e cald și pace în suflete. Cineva, acolo sus, știe ce simțim când spunem cu recunoștință: Mulțumesc!”, a scris Andreea Marin pe Facebook, acum ceva timp.

Prezentatoarea de televiziune a explicat că plantează anual flori multicolore și pomi, iar când toate înfloresc, miresmele florilor din grădină sunt de-a dreptul îmbietoare.

„Înainte de Paște, casa, livada și gradina de la țară înfloresc, an de an plantăm pomi și flori multicolore, e o plăcere, și pentru noi, și pentru pufoșii noștri, care ne acompaniază în timp ce sădim! La fel se întâmplă și acasă, acolo unde locuim zi de zi, dar grădina cu miresme e o poveste ce merită o postare dedicată, cu care promit să revin”, a mai spus Andreea Marin.

Citeşte şi: Cum arată extravagantul apartament în care Raluca Bădulescu stă cu chirie. „Plătesc 1.300 de euro pe lună!”

Citeşte şi: Ce reguli respectă Andreea Marin la masa de Paște, după ce a slăbit 20 de kilograme: „Casa e pregătită și decorată” / Exclusiv

Citeşte şi: Andreea Marin vrea să se oprească din slăbit. „Am pierdut 20 kg”. Imaginile cu ea în colanți s-au viralizat în online

Citeşte şi: Cum își rezolvă Andreea Marin și fiica ei, Violeta, neînțelegerile: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm” / Video

Andreea Marin a slăbit spectaculos

În ultimele luni, prezentatoarea de televiziune a trecut printr-o schimbare fizică notabilă. Andreea Marin a dat jos circa 20 de kilograme și este extrem de entuziasmată de acest lucru.

”Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine, apoi le-am repetat în timp. Am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări de această vârstă. Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate. Nu există ceva care îmi este refuzat.

Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos” – a declarat Andreea Marin, acum câteva luni, la Antena Stars.

Cu prilejul sărbătorilor pascale, Andreea Marin e decisă să se înfrupte cu moderație din bunătățile tradiționale care vor fi pe masa de sărbătoare. Vedeta a spus că nu iși va refuza nicio poftă, dar va fi atentă la cantități.

“Moderația, atât, și nu voi amesteca mâncărurile. Mănânc din toate câte puțin, dar nu deodată, ci cu pauze între felurile de mâncare. Sărbătorile le petrecem în familie, ca întotdeauna, casa e pregătită și decorată de Paște. Pentru noi e o sărbătoare de suflet, cu toate cele tradiționale pe masă și cu dragoste în suflete”, a spus, Andreea Marin pentru UNICA.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton