Ce frumoasă s-a făcut Adriana, fata cea mare a lui Adrian Mutu. Cum s-a fotografiat cu tatăl ei. „Ce seamănă cu Consuelo!”

.

Adrian Mutu și-a surprins fanii din mediul online cu cele mai recente fotografii postate pe rețelele de socializare, în care apare împreună cu fiica sa cea mare, Adriana, pe care o are din mariajul cu fosta soție, Cosnuelo.

Ce frumoasă s-a făcut Adriana, fata cea mare a lui Adrian Mutu

În vârstă de 45 de ani, Adrian Mutu este tată a patru copii. Fostul fotbalist, actualmente antrenor, are două fete din mariajul cu Consuelo Matos Gomez – Adriana (18 ani) și Maya (16 ani), un fiu, Mario (21 de ani), din căsnicia cu Alexandra Dinu și una alt fiu, Tiago (7 ani) din actuala căsnicie cu soția sa, modelul Sandra Bachici.

Adriana, fata cea mare a fostului fostbalist locuiește cu mama sa în Republica Dominicană, dara a venit în vizită în România. Tânăra s-a fotografiat alături de tatăl său celebru în zona casei Poporului din București, iar imaginile au fost publicate de Mutu pe pagina sa de Instagram.

„Bine ai venit în România, dragsotea mea!” – a scris fostul sportiv în secțiunea de descriere a postării care a adunat rapid peste 9 mii de reacții din partea fanilor. Internauții nu au putut să nu remarce cât de mult seamănă fata cu mama ei, Consuelo. Dar au fost și persoane care au spus că asemănarea dintre Adriana și tatăl ei este evidentă.

„Ce seamănă cu Consuelo!”

„100% Consuelo!”

„Frumusețe de fată!”

„Ce frumoasă e!”

„Superbă!”

„Frumoasă ca mama ei!”

„Cred că cel mai mult seamănă cu tine! O frumusețe de fată!”

„Seamănă cu tine!”

De ce au divorțat Adrian Mutu și Cosnuelo

Cei doi au fost căsătoriți între 2005 – 2013, iar după separare fetele au rămas în grija Consuelei, în Republica Dominicană. Adrian Mutu povestea în urmă cu ceva vreme că nu reușește să se vadă prea des cu cele două fiice.

„Am două fete super drăguțe cu Consuelo. Sunt măricele, începe să se apropie beleaua, dar n-avem ce să facem, ca tați trebuie să trecem și prin asta. Des nu le văd, încerc de două ori pe an să merg în vacanță acolo. Și ele o să mai crească și sper cât de curând să vină în România și să ne vizităm.

Au și școală, de la o vârstă știi cum e, au și ele prioritățile lor, mai ales școala, un lucru important pentru educația lor. Le văd în fiecare zi, avem tehnologii. Zilnic vorbim. Cu fi-miu mai așa… e îndrăgostit acum, răspunde mai greu” – a povestit el în podcastul lui Cătălin Măruță, în 2021.

Adrian Mutu și Consuelor s-au întrâlnit în Italia și au fost căsătoriți până în 2013. După separare, cei doi au rămas în relații bune. Iar despărțirea a avut loc din cauza „monotoniei” a mai spus Mutu în podcastul lui Măruță.

„Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. 6-7 ani am fost căsătoriți. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut

La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe. Mai degrabă (n.red.: merge o relație) cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit”, a mai explicat antrenorul.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton