Ce fiică frumoasă are Rona Hartner. Rita Sumalya are 15 ani și a jucat deja în trei filme

.

Rona Hartner (50 de ani) a fost recent cu fiica ei, Rita Sumalya (15 ani), la “Teo Show”, emisiunea de la Kanal D moderată de Teo Trandafir.

Apariția artistei cu fiica sa într-un show televizat a fost o raritate, deoarece Rona a ținut-o pe Rita până acum departe de tot ceea ce înseamnă showbiz și lumea mondenă.

Rona Hartner: „Fata mea se descurcă de una singură”

Rita Suleyma s-a născut în Franța, în urmă cu 15 ani, și este rodul iubirii Ronei Hartner cu dansatorul argentinian Rocco Sedano. Fata trăiește mai mult în Franța și vorbește parțial limba română, dar vine cu mama ei în România ori de câte ori se ivește ocazia.

Citește și: Rona Hartner a murit la 50 de ani. Artista s-a luptat cu cancerul de două ori

Citește și: Ultimele imagini cu Rona Hartner în viață. Ce spunea despre moarte / Video

Citește și: Rona Hartner, avere importantă pierdută. Fostul soț „a plecat cu tot ce a vrut” de la artistă. „Mi-a făcut o listă”

Citește și: Iubirile furtunoase ale actriței Rona Hartner. De ce a fost numită „amanta președintelui Emil Constantinescu” și cine e tatăl fiicei sale

Vezi în GALERIA FOTO cum arată fiica Ronei Hartner.

“E mai înaltă decât mine. Fata mea se descurcă de una singură. Anul acesta mi-am luat un an sabatic mamă-fiică, să descoperim mai multe lucruri împreună. Și o iau cu mine peste tot. Îmi dau seama că la 18 ani va pleca pe drumul ei, între șapte ani și acum a fost numai și numai la școală. Și eu de fiecare dată când eu plecam în România, ea rămânea cu mama. Iar eu, ca artistă, am simțit o suferință destul de mare.

„Am optat să facă o școală acasă și în același timp să mă urmeze peste tot”

Citeşte şi: Rona Hartner, ultima dorință după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru: „Mă rog să fie bine pentru fata mea!”

Citeşte şi: Rona Hartner și-a retras fata de la școală. „Trebuie să fie disponibilă pentru filme!” Sumalya are 14 ani

Citeşte şi: Rona Hartner, dezvăluiri la doi ani după ce a învins cancerul: „Am început să iau un tratament”

Citeşte şi: Rona Hartner, izolată în Franța: „Fata mea a rămas la taică-su și nu am putut să o recuperez”

De aceea am optat să facă o școală acasă, este în Franța, și în același timp să mă urmeze peste tot. Home schooling, cu școală de modeling, cu alte chestii. Nu prea îi place la școală cu foarte mulți copii, colegii nu au fost prea cool. Așa că home schooling îi convine mai mult. Vrea să facă un curs de hair styling, pe culoare bio, va face și modeling. Și avem și un film în care va juca. A mai jucat deja în trei filme. Și e basistă” – a povestit Rona Hartner, în luna mai, la Teo Show.

Sumalya înseamnă „lumina frumoasa”

Fata Ronei Hartner are un nume special, cu o semnificație aparte. Actrița și cântăreața a povestit în urmă cu ceva timp că i-a ales numele Sumalya pentru a nu-și uita niciodată originile argentiniene.

„Am vrut să îi dau un nume quechuan ca să nu își uite originile din Argentina, mai precis de la inidenii quechuan de unde vine străbunică ei, din partea tatălui.  Am ales Sumalya care înseamnă „lumina frumoasa” și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate Sfânta Rita și atunci are cele doua nume.”   – a explicat Rona, acum ceva timp.

Rona Hartner, diagnosticată din nou cu cancer

Artista a câștigat o luptă cu teribila boală în urmă cu câțiva ani, când a aflat că are cancer la colon. Iar recent, în urma unor vizite la medic, a aflat că are din nou cancer, de data asta boala a fost localizată la nivelul plămânilor.

“Am aflat acum două zile (n.r. 12 iulie) că nu a recidivat cancerul, dar ca am un alt cancer. La plămâni cu niște metastaze la creier. Recunosc că m-am întristat. E fază patru, cam avansat. Dar m-am gândit – de ce să mă întristez, ia să dau telefon tuturor prietenilor, preoților pe care îi știu și să îi pun să se roage. Vă rog și pe voi să vă rugați! Nu știu ce desfășurare va avea. Se comportă cam agresiv!” – a mărturisit ea, într-un clip video postat pe Facebook.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton