Ce fel de mamă este Andreea Bălan: „De undeva trebuie să tai”. De la ce vârstă le va da telefoane fiicelor ei / Exclusiv

.

Andreea Bălan a făcut show pe scena Unica Urban Party 2024. Cântăreața i-a făcut pe invitații noștri să danseze alături de ea pe cele mai ritmate și fredonate piese sale. Înainte să urce pe scenă, artista ne-a oferit câteva detalii din culisele vieții sale după trei decenii de carieră, cu doi copii și un iubit care este sportiv de performanță.

Andreea Bălan, dezvăluiri din culisele carierei, vieții cu doi copii și relației cu iubitul ei, Victor Cornea

În săptămâna de după evenimentul Unica Urban Party Nostalgia, Andreea Bălan a plecat cu iubitul ei, Victor Cornea, la Wimbledon 2024, unde tânărul de 30 de ani se află pe tabloul principal. Odată întoarsă în România, Andreea va începe repetițiile pentru concertul ei aniversar de la Sala Palatului. În exclusivitate pentru Unica.ro, cântăreața a spus cum se împarte între pasiunea pentru muzică și oamenii dragi din viața ei, cum se menține în formă la 40 de ani și cum își crește cele două fiice.

Andreea Bălan va sărbători 30 de ani de carieră în acestă toamnă, pe 16 octombrie, printr-un concert de poveste, la propriu, la Sala Palatului. Intitulat „Andreea Bălan: Povestea sufletului meu”, evenimentul va dezvălui, prin muzică, experiențele artistei din ultimele trei decenii. Pe scenă alături de jurata de la „Te Cunosc de Undeva” vor mai urca JO, Mira, Iuliana Beregoi, Liviu Teodorescu și Aurelian Temișan.

„Mă simt ca la 30, important e că și arăt (zâmbește), cu multă disciplină și mult efort. E cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. După 35 de ani capeți inteligență emoțională, relaxare și altfel curge viața. Altfel atragi lucruri”, a spus solista, la Unica Urban Party 2024.

Citește și: 10 cupluri de vedete în care ea este mai mare. Andreea Bălan: „Vi se pare că eu arăt de vârsta mea?” / Galerie foto

Ce fel de mamă este Andreea Bălan

Andreea Bălan nu vede cu ochi buni timpul petrecut de copii în fața ecranelor. Fiicele ei, Ella Maya și Clara Maria, petrec doar o oră pe zi în fața televizorului, nu au nici tablete și nici telefoane mobile. „E simplu, le umpli timpul cu altceva”, ne-a spus. Artista le ocupă timpul celor mici cu activități extracurriculare precum lecțiile de pian și tenis. În plus, cântăreața ne-a dezvăluit că cele mici nu vor avea telefoane și tablete până nu vor împlini 12 ani. Andreea ne-a mărturisit și care i se pare cea mai mare provocare în rolul de mamă.

„Este foarte greu să ai și carieră și să fii și mamă. De undeva trebuie să tai, fie din timpul cu copiii, de multe ori, fie să nu ai o carieră poate cum ți-ai dori. Trebuie să cauți un echilibru, ceea ce e normal și orice părinte face acest lucru. N-ai cum altfel”, a explica Andreea Bălan, pentru Unica.ro.

Citește și: Andreea Bălan, prima apariție în direct la TV cu fiicele ei, Ella și Clara: „E mult mai ușor cu doi copii”

Cum se menține Andreea Bălan în formă

Cântăreața nu are niciun viciu și îi sfătuiește pe toți cei care vor să se mențină în formă să stea departe de țigări, alcool și zahăr. „Cu cât înaintezi în vârstă și vrei să te menții, trebuie să renunți la niște lucruri, altfel nu ai cum. Botoxul te ajută să nu mai ai riduri, dar baza e ce ai în interior”, ne-a spus Andreea Bălan.

Nu în ultimul rând, artista ne-a dezvăluit că, atunci când simte că nu mai poate, meditează. În plus, cântăreața se menține la distanță de stres. Andreea Bălan ia lucrurile exact așa cum vin în viața ei și este de părere că noi oamenii suntem mai presus de lucrurile pe care le facem și obținem.

Foto: Instagram/@andreeabalanofficial

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton