Ce face Emily Burghelea în momentele în care se simte copleșită: „Te ajută să înțelegi niște lucruri despre tine” / Exclusiv

.

Înaintea accidentului rutier grav în care a fost implicată la începutul lunii iulie, în Mauritius, Emily Burghelea ne-a spus cum arată viața ei cu doi copii mici, dar și ce face pentru a se conecta cu sinele ei autentic. Vedeta TV în vârstă de 25 de ani este profund afectată de cele întâmplate, însă copiii ei îi dau puterea să meargă înainte cu recunoștință.

Ce face Emily Burghelea în momentele în care se simte copleșită

Emily Burghelea a fost implicată într-un accident rutier pe 1 iulie 2024, în Mauritius. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și nașa ei se aflau într-un taxi care se îndrepta spre aeroport în momentul în care mașina lor a lovit frontal un tir. Emily a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale și se află în continuare în proces de recuparare și vindecare. Tânăra a vorbit cu Unica.ro chiar înainte să plece în vacanța din Mauritius, care a fost o surpriză pentru nașa ei.

„Viața mea este plină de aventuri și foarte activă. Fac o grămadă de chestii și îmi place foarte tare. Mie îmi place să fiu activă, pur și simplu. Atunci când stau degeaba, îmi dau seama că nu sunt în elementul meu. Sunt o tipă cu foarte multă energie și, dacă nu mi-o consum, fac implozie, iar asta e un lucru rău. Tocmai de-aia trebuie să fac cât mai multe lucruri și să am cât mai multă activitate ca să pot să mă reconectez cu sinele meu autentic”, a spus Emily Burghelea în iunie 2024, pentru Unica.ro.

Alte activități care o ajută pe Emily Burghelea să se conecteze cu sinele ei autentic sunt pictura și scrisul. „Fac journaling, așa se numește. Adică îmi scriu gândurile acolo. E o activitate foarte interesantă care te ajută să înțelegi niște lucruri despre tine pe care altfel poate n-ai avea timp să le asculți”, ne-a explicat.

Citește și: Emily Burghelea nu-și poate reveni după accidentul de la începutul lunii. „Oare o să mai fiu vreodată eu?” Cum arată fără bandaje

„E un sentiment cu care poate multe mame se identifică”

În cadrul aceluiași interviu, Emily ne-a mărturisit că au existat momente în care s-a simțit copleșită. Prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” a devenit mamă pentru prima oară la 22 de ani. În aprilie 2021, Emily a născut o fetiță, Amedea, pe cale naturală. Apoi, în ianuarie 2023, Emily a născut al doilea copil, un băiat, Andreas.

„Da, m-am simțit copleșită și e un sentiment cu care poate multe mame se identifică. Un copil, mai ales dacă ești o mamă foarte implicată, implică foarte multă atenție și foarte multe resurse, iar în momentul în care vrei să le faci pe toate bine și să fii cea mai bună versiune a ta pentru copilul tău, este normal să ajungi și în momente în care să nu mai știi exact ce să faci. Dar în acele momente trebuie să faci un pas în spate, să stai puțin, să tragi aer în piept și să te ridici mai puternică decât ai fost vreodată”, a spus Emily Burghelea, pentru Unica.ro.

Citește și: Emily Burghelea, implicată într-un accident rutier: „Moartea ne-a făcut cu mâna”. Cum se simte acum influencerița

„În momentele dificile nu prea caut ajutor”

Emily ne-a mărturisit și că nu este genul de persoană căreia să-i placă să ceară ajutor. Chiar dacă nu mai poate, tânăra de 25 de ani refuză să se plângă și să apeleze la ceilalți. Din fericire însă, soțul ei, Andrei, o cunoaște atât de bine încât știe întotdeauna când este momentul să intervină.

„În momentele dificile nu prea caut ajutor. Sunt genul care vrea să le facă pe toate pe cont propriu și care se agită și care nu prea spune niciodată când are nevoie de ajutor. Oamenii din jurul meu sunt foarte atenți la nevoile mele, mai ales Andrei. El știe că nu prea-mi place să cer ajutorul și când simte că este cazul vine și îmi oferă ajutorul fără să îl cer. Dar în general e bine să cerem ajutorul”, ne-a povestit tânăra.

Citește și: Emily Burghelea, clipe de coșmar la întoarcerea din vacanță: „Avionul a căzut în gol”

Îi place să primească sfaturi de parenting

Nu în ultimul rând, Emily Burghelea ne-a spus și cum privește ea sfaturile de parenting. Copiii ei fiind apropiați ca vârste și încă mici, Emily se confruntă zilnic cu situații noi. De aceea, fostei asistente de la „Acces Direct” îi place foarte tare să ceară sfaturi. Emily este de părere că e mai bine să învățăm din experiențele celorlalți, decât să facem propriile greșeli și-apoi să regretăm. Cu toate acestea, tânăra nu este de acord cu sfaturile nesolicitate. În definitiv, fiecare părinte știe ce este cel mai bine pentru copilul lui.

„Da, îmi place foarte mult să primesc sfaturi de parenting. De foarte multe ori mă confrunt cu situații noi și de foarte multe ori întreb. Mi se pare că e mai ușor să înveți din experiența altor oameni decât să trebuiască să te confrunți tu cu anumite lucruri și să înveți din experiența proprie. Totuși, cred că n-ar trebui să dai sfaturi fără să ți se ceară. Asta mi se pare foarte important. Nu trebuie să nu ne impunem în niciun fel în educația altor copii și să intrăm cu bocancii în familiile altor persoane”, a spus Emily Burghelea, pentru Unica.ro.

Rolul de mamă o menține în formă

Cu doi copii mici, Emily nu prea are timp să mănânce, acesta fiind și „secretul” siluetei sale.

Foto: Instagram/@emilyburghelea

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton