Ce face Claudia Pavel de când s-a mutat cu fiul ei în Miami. „Ne-am găsit locul acolo, suntem foarte fericiți!”

.

Claudia Pavel (39 de ani) s-a întors în România cu ocazia sărbătorilor pascale, pentru a fi alături de părinții ei și pentru a se revedea cu cei dragi.

Claudia Pavel a făcut Paștele în România

Artista a părăsit România acum un an și jumătate și s-a mutat în Miami cu fiul ei, Noah (11 ani). Cu ocazia Paștelui, dar și pentru a sărbători ziua de naștere a mamei sale, Claudia a revenit acasă cu fiul ei.

„Da, m-am întors special pentru Paște și pentru ziua mamei mele care va fi pe 26 mai, împlinește atunci 73 de ani, și am venit și cu sora mea, Paula, și cu Noah, suntem cu toții aici, la Corbeanca, și cu tata. Părinții mei nu și-au mai văzut nepotul, pe Noah, din iulie, așa că am venit acasă. Noi ne simțim bine și la Miami, și aici, ne simțim acasă, practic ne extindem” – a povestit Claudia Pavel, pentru click.ro.

Ce face Claudia Pavel de când s-a mutat în Miami

În Miami, Claudia lucrează la radio, face un podcast cu diverse vedete pentru un post dance de top de acolo și este foarte mândră de activitatea sa. Noah este înscris la școală în Miami

„Ne-am găsit locul acolo, așa a fost să fie. Eu lucrez acolo pentru no. 1 dance radio din Miami, Revolution 93.5, fac podcastul pentru ei, i-am reprezentat la Ultra și EDM Awards, intervievez cei mai mari artiști ai lumii, (Kaskade, Deadmau5, Armin van Buuren, Martin Garrix, Poo Bear, Alison Wonderland, Frank Walker etc, artiști supercunoscuți, fac muzică nouă. Ne bucurăm că în Miami este și tatăl lui Noah acum. Suntem foarte fericiți! Acolo stăm de un an și jumătate!” – a mai precizat artista, pentru aceeași sursă.

Citeşte şi: Reacția iubitei lui Cătălin Cazacu vizavi de relația acestuia cu Claudia Pavel

Citeşte şi: Cum arată și cu ce se ocupă acum Monica Andrei din trupa Candy. A fost nevoită să renunțe la muzică

Citeşte şi: Claudia Pavel e fost în comă timp de câteva ore. Accidentul a marcat-o pe viață

Citeşte şi: Claudia Pavel dă cărțile pe față. Ce spune despre relația cu Cătălin Cazacu de la „Exatlon”



Cum se înțelege Claudia Pavel cu tatăl copilului ei


Tatăl lui Noah este Jeremy Lewis, un fost jucător de baschet celebru în SUA. Jeremy și artista sunt în relații bune acum, dar a fost o perioadă în care cei doi nu s-au înțeles. Cântăreața spune că tatăl lui Noah s-a mutat mai aproape de ei pentru ca băiatul să îi aibă alături pe ambii părinți.

„Relația este extraordinară. S-a mutat și el la Miami, să fie lângă noi, și suntem foarte fericiți! Este ideal ca un copil să aibă ambii părinți aproape și ăsta a fost unul dintre motivele pentru care am considerat să stăm acolo mai mult!” – a mai spus ea.

De ce s-a despărțit Claudia Pavel de tatăl copilului ei

Artista este destul de discretă cu privire la viața personală, însă după despărțirea de Jeremy a dezvăluit ce a dus la ruptura relației lor. Se pare că a fost vorba despre diferențele de cultură dintre ei.

“Am plecat în SUA unde m-am îndrăgostit de tatăl copilului meu. Cariera mea era în România, dar am rămas gravidă. Am alăptat doi ani de zile. Copilul meu a fost și este prioritatea mea și cam despre asta este vorba. E un pic mai complicat. Viața mea privată este viața mea privată. Eu îmi respect copilul mai mult decât orice pe lumea asta și acestea sunt intimități ce țin de viața copilul meu. Tatăl copilul meu este un om pe care o să-l iubesc pentru totdeauna, pentru că mi l-a dăruit pe Noah și pentru că este parte din Noah. Diferențele de cultură erau foarte mari” – spunea Claudia Pavel, acum câțiva ani, în emisiunea Xtra Night Show.

Cântăreața este de părere că întâlnirea ei cu fostul sportiv nu a fost întâmplătoare. Și spune că a simțit că a renăscut când l-a adus pe lume pe fiul lor.

„Și să știi că ginecologul meu mi-a spus când eram gravida că mă sfătuiește să mergem la terapie de cuplu, pentru că diferențele de cultură sunt extrem de mari și o sa ne dăm seama de asta în momentul în care bebelușul va veni pe lume. Probabil și ăsta a fost un motiv (n.r al despărțirii).

Dar cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el nu a venit în viața mea”, a adăugat ea.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton