Ce face Antonia Ștefănescu la patru ani de la divorț. „Mă ajută foarte mult Andrei. Facem puștiul fericit!”

.

Antonia Ștefănescu și-a schimbat locul de muncă, după ce mai bine de un an a fost reporter la postul Kanal D.

În vârstă de 31 de ani, fosta soția a cântărețului Andrei Ștefănescu (46 de ani) s-a orientat în carieră, renunțând la televiziune pentru a activa în domeniul imobiliarelor.

Antonia și Andrei Ștefănescu de la „Alb Negru” au divorțat în 2020

“Mi-am schimbat locul de muncă, după ce am fost cam un an și jumătate la Kanal D. Acum sunt la o firmă dezvoltatoare. S-a încheiat cu televiziunea. În termenii actuali sunt asistent manager la o firmă care se ocupă cu dezvoltare imobiliară. Singură, tot singură. Este cu liniștea pe aici prin viața mea, deși aș vrea să fie mai agitație. Dar nu-mi stă capul!”  – declarat ea, pentru fanatik.ro.

Antonia și Andrei au divorțat în 2020 și au împreună un băiat, Ayan, care anul acesta va împlini șapte ani. Băiatul este deja la școală, la grupa zero și merge cu drag la cursuri.

“Ayan e la grupa zero deja! Este încântat, chiar îi place și merge cu drag la școală. Și-a făcut prieteni noi, este activ, poate prea activ. Se descurcă bine, chiar au dat niște teste la care a luat punctaj mare. Ca și până acum, își petrece timpul la fel cu noi, cu mine și cu Andrei, mă refer în mod egal să zic așa” – a mai spus Antonia, pentru aceeași sursă.

„Mă ajută foarte mult Andrei”

Tot legat de creșterea copilului, Antonia a mai declarat că Andrei își ia în serios rolul de tată chiar dacă între ei nu mai există sentimente. Cei doi au rămas în relații bune de dragul lui Ayan, iar artistul o ajută și o susține pe Antonia când vine vorba despre creșterea băiețelului.

“La noi mereu a fost la libera înțelegere, stăm cu el fiecare în funcție de timpul pe care îl avem liber și mereu ținem cont de ce vrea Ayan! Doamne ajută, este totul bine! Chiar tot ce ține de Ayan se vorbește până și ce haine, șosete și alte lucruri trebuiesc luate! Acum cu școala, rechizite și alte lucruri. Mă ajută foarte mult Andrei acum de când mi-am schimbat locul de muncă, asta pentru că nu mai am atât de mult timp liber ca înainte. În timpul săptămânii nu reușesc să ajung eu mereu să-l iau de la școală și merge el. Ne susținem! Facem puștiul fericit!” – a mai spus ea.

Citeşte şi: Antonia Ștefănescu și noul ei iubit, vacanță romantică în Italia

Citeşte şi: Andrei Ștefănescu, despre divorțul de Antonia: „Viața merge înainte”

Citeşte şi: Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în ipostaze incendiare la piscină

Citeşte şi: Ce spune Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, despre o viitoare căsătorie

Andrei Ștefănescu, despre divorț: „Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată”

Andrei și Antonia nu au dezvăluit niciodată motivul divorțului. În urmă cu câțiva ani, el povestea că între ei lucrurile pur și simplu nu au mai mers și nu mai puteau continua ca un cuplu.

„Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte.

Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată” – povestea Andrei Ștefănescu, acum ceva timp, la Xtra Night Show.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton