Ce fac turiștii în apartamentele lui Mihai Trăistariu din Mamaia: „Mai intru în camere. Mă deranjează!”

.

Mihai Trăistariu este nemulțumit de unii turiști care închiriază apartamentele pe care el le deține pe litoral.

În vârstă de 43 de ani, artistul este proprietarul a șase apartamente aflate la malul Mării Negre, pe care le închiriază celor care vin în vacanță pe litoralul românesc. Apartamentele au fost achiziționate în urma vânzării unui teren din Mamaia Nord.

„Sunt foarte supărat, mă deranjează!”

Trăistariu se ocupă singur de afacerea cu imobiliare, el le promovează și tot el plătește facturile. Însă acum, în sezonul estival, artistul spune că are o problemă cu turiștii care lasă aerul condiționat deschis când nu se află în camere, iar acest lucru se simte când vine momentul plății consumului energiei electrice.

”Au venit facturile la energie, cele din luna iunie, cam 200-250 de lei, de apartament, în condițiile în care iarna plătesc cam 10-20 de lei de apartament. Mai intru în camere, căci trebuie să le duc turiștilor facturile, și găsesc pornit aerul condiționat.

Sunt foarte supărat, mă deranjează, pentru că îmi dau seama că toate cele șase merg cam 10 ore zilnic, de când pleacă ei la plajă, până când se întorc, seara, pe la ora 20.00. Eu îl închid efectiv, ei nu zic nimic, dar nu pricep de ce se întâmplă așa, când oricum se răcește camera în doar 10 minute” – a declarat Trăistariu, pentru impact.ro.

Citeşte şi: Motivul pentru care Mihai Trăistariu s-a certat cu toate iubitele lui: „Voiai să fac eu?” / Video

Citeşte şi: Mihai Trăistariu vrea să-și interneze fratele la azil. „M-am certat cu el. Nu pot înțelege filosofia lui de viață!”

Citeşte şi: Ce tarif are Mihai Trăistariu pentru un concert de 45 de minute: „De Revelion mai creștem prețul”

Citeşte şi: Nepoata lui Mihai Trăistariu, dispărută de doi ani

„Pot să fac și 2.000 de euro într-o seară”

Închirierea apartamentelor nu constituie singura sursă de venit a artistului, pentru că el mai face bani și din concerte și din școala de muzică de care se ocupă. Mihai Trăistariu spune că are are un program foarte aglomerat.

”Am spectacole, de luni până vineri, pe litoral, am terase, resorturi, teatre de vară, cam 17 locații, le tot rotesc, pe seară, dar cânt și la nunți și la alte evenimente, în țară.

Onorariul meu variază, în jur de 1.000 de euro, patronii vor să cânt doar 2-3 melodii, cam o jumătate de oră, nu-și permit foarte mult. Pot să fac și 2.000 de euro, într-o seară, din cântat pe litoral” – a mai spus el, pentru aceeași sursă.

Artistul a mai precizat că banii care se strâng în această vară urmează să fie investiți într-un mic hotel, unde va angaja cameriste și un manager, pentru a nu se mai ocupa el personal de tot ce ține de gestionarea spațiului de cazare.

“De cele 6 apartamente închiriate mă ocup eu și mă cam enervează. Așa, la hotel, angajez cameriste, un manager, este totul mai ușor de gestionat, cu ajutor, cu personal” – a adăugat artistul.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton