Ce diferență de vârstă este între Daniela Crudu și partenerul ei de viață. „Important e că ne iubim și că ne înțelegem!”

.

Daniela Crudu se pregătește să devină mama pentru a doua oară și este în culmea fericirii. În vârstă de 34 de ani, fosta asistentă de televiziune are deja o fetiță, Daiana Maria, în vârstă de aproape nouă luni. Iar recent a anunțat că este din nou însărcinată.

Da, Daniela este însărcinată și va avea un băiețel. E deja în luna a patra” – a spus un apropiat al vedetei, pentru Fanatik, acum câteva zile.

Daniela Crudu: „Important e că ne iubim și că ne înțelegem!”

Tot în semn de confirmare, Daniela a postat în mediul online diverse imagini și clipuri video cu burtica ei de gravidă. Și recent, a publicat prima fotografie cu chipul fetiței ei, Daiana, pe care a ținut-o destul de ferită de ochii curioșilor până acum.

Cruduța, cum o alinta Dan Capatos în emisiunea lui, își ține la curent fanii cu toate evenimentele importante din viața ei, dar lipsește ceva din poveștile de pe Instagram ale brunetei – partenerul ei de viață, bărbatul care a făcut-o mamă.

Citeşte şi: Daniela Crudu, însărcinată din nou. Imaginile cu burtica de gravidă care au dat-o de gol. „Băiatul meu!”

Citeşte şi: Mihai Mitoșeru, despre cum s-a schimbat Daniela Crudu de când a devenit mamă: „Mi se pare foarte matură” / Video

Citeşte şi: Daniela Crudu, despre viața de mamă și clipele de panică de dinaintea nașterii: „Nu mai mișca” / Video

Citeşte şi: Daniela Crudu, apariție incendiară pe Instagram. Cum arată la câteva săptămâni după ce a născut

Daniela Crudu a explicat în urmă cu câteva luni că iubitului ei nu îi place atenția publicului și cu atât mai puțin a presei. Așadar preferă să nu se expună precum cum iubita lui o face.

„Nu sunt eu destul de cunoscută? De exemplu, dacă era el cunoscut ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată. E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește. Nu e golan, e cuminte, e sincer.

Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta e cel mai important” – a declarat Daniela Crudu, acum câteva luni, despre tatăl Daianei.

Ce diferență de vârstă este între Daniela Crudu și iubitul ei

Fosta asistentă de televiziune, care a devenit pentru prima data mama la 33 de ani, în primăvara acestui an, a dezvăluit la Antena Stars că iubitul ei este mai tânăr ca ea cu șase ani.

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi întruna burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă”, spunea Daniela Crudu în primăvară, pentru Antena Stars.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton