Ce diferență de vârstă este între Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir. „Când am început relația, oamenii comentau!”

.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, sunt împreună de aproape două decenii și formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

Actrița și regizorul s-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, un fiu, Vlad, în vârstă de 9 ani și o fiică, Lia, de trei ani.

„Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau”

Povestea de dragoste dintre Dana Rogoz și Radu Dragomir este deja cunoscută de public, dar puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă este între cei doi. Actrița și soțul ei s-au întâlnit în 2004, în urmă cu 19 ani, pe platourile de filmare ale serialului “La Bloc”, unde ea interpreta personajul Mimi, iar el era regizorul producției. În momentul când s-au cunoscut prima oară, Dana Rogoz avea 18 ani, iar Radu Dragomir, 36. Așadar, între cei doi este o diferență de vârstă de 18 ani.

”Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: ‘Moșul, moșul.’ El râde și acum. Eu le spun tuturor prietenilor mei, ‘Vedeți că foarte curând ajung la vârsta la care el era considerat moșul”, a mărturisit actrița în emisiunea „La Măruță”.

Citeşte şi: Care este relația dintre Dana Rogoz și fiul cel mare al soțului ei, regizorul Radu Dragomir

Citeşte şi: Dana Rogoz și soțul său și-au cumpărat casă la țară: “Mă aștept ca renovarea să dureze câțiva ani”

Citeşte şi: Dana Rogoz, dezvăluiri intime din relația cu soțul său: „Încă nu îm­pli­nisem 19 ani când ne-am mutat împreună”

Citeşte şi: Dana Rogoz, anunț la aproape două decenii de relație cu Radu Dragomir. Actrița și-a cunoscut soțul la 18 ani

”Pe vremea aia, eram cu toții mai rigizi”

La început, relația lor nu a fost privită cu ochi buni de unii, tocmai din cauza acestei diferențe de vârstă. Dar pentru ei nu a contat, deoarece dragostea lor a fost mai presus de răutățile oamenilor.

”Pe vremea aia, eram cu toții mai rigizi. Cei care îl cunoșteau nu puneau la îndoială faptul că e ceva serios și că noi ne iubim, că ceva asumat. Cei care nu îl cunoșteau aveau prejudecăți. Și de o parte, și de alta. Și în viața lui spuneau: ‘Băi, e prea tânără. La vară o să își găsească pe unul’.

N-am avut nicio problemă. Real, și eu aș fi judecat, dacă nu mi s-ar fi întâmplat să trăiesc nebunia asta. Aș fi judecat la vârsta respectivă. Dar m-am maturizat și am înțeles că viața nu e ca în telenovele sau ce am fost noi educați la vremea respectivă. E mult mai complexă și alte criterii contează. Acum, nu judec niciun fel de relație. Cred că este o chestie de șansă să găsești omul acela”, a mai dezvăluit ea.

“Am ajuns la aniversarea a 19 ani de relație!”

Anul acesta, în primăvară, Dana și Radu au împlinit 19 ani de relație. Cu acest prilej, actrița a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant:

“Am ajuns la aniversarea a 19 ani de relație! Deja pot spune că mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Ce noroc ca ne-am întâlnit. Și cât de multe am realizat împreună în acești 19 ani, iubind. La mulți ani, nouă!”

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton