Ce decizie a luat Gabi Bădălău după ce a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu: „Vreau să fie din partea mea un semn de bun simț”

.

Gabi Bădălău a pierdut procesul intentat de fosta soție, Claudia Pătrășcanu, în care aceasta îi cerea acordul pentru ca fiii lor, Gabriel și Nicholas, să apară într-un reality show alături de ea. Cântăreața a plâns de bucurie la aflarea deciziei judecătorului. Citește în continuare pentru a vedea ce decizie a luat afaceristul după pierderea procesului.

Claudia Pătrășcanu, reprezentată în procesul împotriva lui Gabi Bădălău de avocatul Adrian Cuculis

Claudia Pătrășcanu (45 de ani) i-a trimis o citație lui Gabi Bădălău (36 de ani) după ce fostul ei soț a refuzat să-și dea semnătura pentru ca fiii lor, Gabriel și Nicholas, să apară într-un reality show alături de ea. Gabi și Claudia s-au despărțit în vara anului 2019, după patru ani de căsnicie. Divorțul s-a pronunțat trei ani mai târziu, în octombrie 2022. În ultimii cinci ani, afaceristul și cântăreața au avut mai multe conflicte publice legate de custodia băieților lor, cel anterior menționat fiind cel mai recent.

„Mi-am permis să iau acest citat de pe pagina domnului avocat Adrian Cuculis. Prin urmare, doresc să-i mulțumesc pentru susținere, profesionalism și loialitate! Astăzi, cu sprijinul și implicarea sinceră a dumnealui, am avut șansa să plâng de bucurie, să am ocazia de a munci cinstit, aproape de copiii mei, să-i sprijin și să le ofer același timp, afecțiune și iubire din mediul nostru cel mai frumos! P.S.: Dumnezeu lucrează prin oameni”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram, după câștigarea procesului.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a cerut ajutorul Poliției pentru a-și recupera copiii. „Dosar penal!” Cum a fost surprins Gabi Bădălău cu băieții în weekend

Citește și: Ce pensie alimentară le plătește Gabi Bădălău copiilor lui și ai Claudiei Pătrășcanu. Afaceristul a dezvăluit de câte ori a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu

Ce decizie a luat Gabi Bădălău după ce a pierdut procesul

După ce a pierdut procesul, Gabi Bădălău a decis că nu va face apel. Avocatul Claudiei, Adrian Cuculis, este partenerul de viață al jurnalistei Ramona Păuleanu.

„Nu mai fac (apel – n.red.). Chiar astăzi mi-am anunțat avocații și am spus că nu vreau să fac. Vreau să fie din partea mea un semn de bun simț, de liniște, de pace. Am văzut declarația domnului avocat, citată și de Claudia, că a plâns de fericire că a câștigat. Dacă domnul judecător a decis că interesul suprem al copiilor e să apară la televizor, foarte bine, îi urez succes (…)”, a declarat Gabi Bădălău, în emisiunea „Un Show Păcătos”, potrivit Spynews.ro.

Atât Claudia, cât și Gabi și-au refăcut viețile după divorț. Afaceristul alături de Bianca Drăgușanu, iar cântăreața alături de un bărbat din Constanța a cărui identitate nu a dezvăluit-o până acum.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton