Ce consumă Ramona Bădescu dimineața de arată atât de bine la 55 de ani. „Încerc să mă mențin așa!”

.

Ramona Bădescu a dezvăluit care este secretul unei siluete de invidiat la 55 de ani. Actrița este mama a unui băiat, Ignazio, în vârstă de patru ani și jumătate și se menține la aceeași greutate de ani buni.

Secretele Ramonei Bădescu pentru o siluetă de invidiat

Ramona Bădescu se numără printre vedetele care nu au avut probleme cu kilogramele de-a lungul timpului, dar acest lucru se datorează și stilului de viață sănătos pe care îl are. Actrița spune că unul dintre secretele ei pentru a fi mereu în cea mai bună formă este hidratarea optimă. Dar și evitarea exceselor de tot felul o ajută mult.

„Secretul este să nu faci excese și să fii constant în ceea ce mănânci, puțin, des și mai ales pentru ca organismul să funcționeze bine după o vârstă este fundamental să bei multă apă să îți hidratezi organele și pielea. Urăsc să văd pielea de șarpe pe picioare, adică să fie uscată, după duș îmi pun ulei de migdale pe corp, aștept să se usuce puțin și apoi îmi pun halatul pe mine, să am pielea luminoasă, hrănită, hidratată” – a declarat ea pentru click.ro.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Trucul matinal care o ajută să-și păstreze silueta

Ramona Bădescu a dezvăluit și ritualul matinal de la care nu se abate, care o ajută să se simtă plină de energie și tonică.

„Dimineața beau un suc de rodie care este foarte bun, am terminat cu portocalele. O perioadă îmi făceam fresh de portocale, încerc să păstrez fructele de sezon, chiar dacă ai căpșuni și cireșe o bună perioadă din an, încerc să mănânc fructele și legumele de sezon, multe”, a mai precizat Ramona Bădescu care este și foarte activă zilnic și o împătimită a sportului.

Citeşte şi: Ramona Bădescu se duce aproape zilnic la sală, la 54 de ani. „Am un antrenor personal”

Citeşte şi: Acasă la Ramona Bădescu. Cum arată apartamentul cu terasă exotică din centrul Romei. „Am producție de lămâi. Mandarini. Mâncăm din copac!”

Citeşte şi: Ramona Bădescu, adevărul neștiut despre Toto Cutugno: „A fost acasă la mine! Părinții mei l-au cunoscut”

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Ramona Bădescu, despre alimentul care o ajută să slăbească. „Nu se găsește în Italia. Am plecat de aici cu sacoșa plină”

Actrița are 60 de kilograme în prezent și își dorește să se mențină așa. Ramona Bădescu a mai spus că face zilnic.

„Acum am 60 de kilograme și încerc să mă mențin așa, să nu oscilez, pentru că este foarte greu să mai dau jos apoi. Merg și la sala de sport, sunt norocoasă pentru că este foarte aproape de mine. Fac câte 2 ore de mișcare pe zi. Merg la o sală foarte frumoasă care îți oferă multe opțiuni, de la pillates, la flexibility, posturală și multe altele, plus alte cursuri interesante de care sunt foarte încântată”, a adăugat Ramona Bădescu pentru aceeași sursă.

Ramona Bădescu și Fabio Cali (56 de ani) vor aniversa 7 ani de relație în vara lui 2024.

De pe 18 iulie 2017 suntem împreună, dar parcă am fi de o viață. Câteodată nu contează timpul, contează intensitatea”, declara Ramona în septembrie 2021, în emisiunea „La Măruță”.

Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe partenerul ei de viață

În urmă cu ceva timp, Ramona spunea că reelația cu oartenerul de viață s-a schimbat considerabil de când au devenit părinți.

„E minunată relația. Ne-am dorit atât de mult un copil încât nu putea să se schimbe decât în foarte, foarte bine” – a declarat actrița pentru ego.ro.

Ramona și Fabio s-au întâlnit printr-un prieten comun, dar la început i s-a părut „plin de el”. Apoi s-au întâlnit întâmplător și au realizat că au multe în comun și că se înțeleg bine.

„Nu suport bărbații care vin să mă complimenteze imediat. Pe Fabio nu l-am suportat. L-am văzut la un eveniment, la Roma, și mi s-a părut atât de plin de el, de puternic, era și într-un costum turcoaz, albastru… Ni s-a făcut cunoștință, am vorbit două minute, trei, mi s-a părut prea plin de el. Ne-am întâlnit apoi întâmplător, dimineața, în fața unui loc. Eram nefardată, îmbrăcată simplu și eram și foarte tristă din cauza unei întâmplări. (…) În momentul acela am început să povestim despre persoana respectivă (n.red. – care s-a stins din viață) și ne-am cunoscut mai bine” – a povestit Ramona Bădescu la Antena Stars.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton