Ce casă superbă și-a luat Oana Radu! „Cea mai frumoasă pe care o puteam avea vreodată!” Cum arată locuința visurilor artistei

.

Oana Radu trece printr-o perioadă dificilă și delicată după divorțul de Cătălin Dobrescu, dar este bucuroasă că a reușit să-și achiziționeze casa la care a visat mereu. Artista și antrenorul de fitness au divorțat la sfârșitul anului trecut după trei ani de mariaj, iar acum se judecă în instanță pentru împărțirea bunurilor din timpul căsniciei.

Oana Radu a anunțat în mediul online și-a cumpărat o locuință nouă, deși mai are un apartament cumpărat tot de ea în timpul căsniciei, dar nu mai poate locui în el. Cântăreața a povestit pe Instagram că nu mai poate sta în apartamentul achiziționat în timpul căsniciei din cauza neînțelegerilor cu fostul soț.

„Eu și fostul meu soț aveam împreună un apartament și o mașină de concerte. Am muncit pentru acel apartament. (…) Am stabilit în urma divorțului că o să rămân eu în casă și să îi dau lui Cătălin o sumă de bani. (…) După ce mi-a zis că vrea banii în 6 luni, a hotărât să revină în București în apartament și a zis că nu pleacă de acolo până nu îi dau banii și că nu contează că locuiește acolo pentru că el va dormi pe jos.

I-am explicat că nu putem locui împreună pentru că în fiecare ne certam și certurile erau foarte urâte. Am zis, ok, rămâi tu aici și eu o să plec, văd pe unde dorm. Și așa am făcut timp de două luni de zile, dormeam pe unde apucam ca să evit discuțiile” – a expliocat vedetea în postarea sa.

Artista a dat apoi vestea cea mare, că este posesoarea unei locuințe de vis, care încă se află în proces de amenajare și renovare. Deși a trecut printr-o perioadă gri după despărțirea de Dobrescu, dar este foarte entuziasmată că și-a îndeplinit visul de a-și lua o nouă casă. Artista are acum o casă cu etaj și curte. Și a publicat deja primele imagini cu ea. Le puteți găsi în GALERIA FOTO.

Citeşte şi: Oana Radu, amenințată de fostul soț, Cătălin Dobrescu. „Au început să-mi dispară lucruri din casă!” Prin ce calvar trece artista

Citeşte şi: Oana Radu, petrecere cu fast de ziua ei. Proaspăt despărțită de soț, a făcut furori într-o ținută extrem de provocatoare

Citeşte şi: Cătălin Dobrescu a publicat imagini din trecut cu Oana Radu, stârnind furia fanilor. „Nu își aveau rostul. Ce a fost, a fost!”

Citeşte şi: De ce nu vrea Cătălin Dobrescu să dezvăluie motivul divorțului de Oana Radu și ce spune despre o nouă relație: „Mental nu sunt 100% bine!”

„Mi-am cumpărat casa visurilor mele. Am zis așa – dacă nu mă pot bucura de aprtament, las legea să rezolve toate problemele, pentru că eu am încredere în justiția română. Și evident că în timpul ăsta eu nu pot sta să îmi plâng de milă. Și am ales să-mi cumpăr cea mai frumoasă casă pe care o puteam avea vreodată” – a precizat Oana Radu, mândră foc de realizarea ei.

Fanii artistei nu au ezitat să o felicite pentru achiziția făcută.

„Bravo, fata mea! Să fii fericită în noua casă!”

„Sa te bucuri de căsuța ta, că ai muncit mult pentru ea!”

„Bravo, Oana! Mă bucur pentru tine și casa ta e superbă, sper să te bucuri de ea”

„Bravo, Oana! meriți cel mai bun.”

„Ti-ai învățat lecția karmica din fosta relație. Felicitări pentru casă!”

„Felicitari pentru noua casuță… dar nu îi lăsa apartamentul, ai muncit mult pentru el, dă-i partea lui și gata!” – sunt câteva dintre mesajele internauților pentru Oana.

Vezi în GALERIA FOTO și cum arată apartamentul de la care a început scandalul după divorț.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au despărțit din cauza neînțelegerilor

Despărțirea celor doi după doar trei ani de mariaj a venit pe fondul unor neînțelegeri, au declarat cei doi. Dar nu au vorbit niciodată în detaliu cu privire la aceste neînțelegeri, preferând să păstreze discereția cu privire la subiect.

„E un subiect foarte sensibil. Sunt într-o perioadă foarte, foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea a vieții mele de până acum. Treaba asta m-a cam dărâmat. Cel mai tare m-a dărâmat faptul că relația noastră nu s-a destrămat dintr-un motiv anume.

Pur și simplu suntem atât de la fel încât ne respingem. Asta e tot ce pot să spun. Semănăm foarte tare și chestia asta cred că ne-a făcut rău. Am stat foarte mult timp împreună. Când ai o persoană și la muncă și acasă cred că dăunează relației. Emoțional nu sunt cel mai bine din viața mea și avem refulare în mâncare. Emoțional sunt praf” – a declarat Oana Radu anul trecut.

Pe de cealată parte, antrenorul de fitness nu a dorit nici el să spună concret despre ce a dus la despărțirea de vedetă.

„Din păcate, am pus capăt acestei căsnicii. Cu părere de rău spun treaba asta. Nu suntem într-o situație foarte bună, dar din cauză că avem opinii diferite, gândim diferit, cred că e cea mai bună alegere pentru noi, amândoi. Avem gândiri diferite și atunci ajungem să nu ne mai simțim bine. Noi ne-am iubit foarte mult, am stat împreună foarte mult. Nu am ce să îi reproșez Oanei”,  a spus Cătălin Dobrescu, la Xtra Night Show.

Foto – Instagram / Facebook / TikTok

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton