Ce casă de vis are Andreea Balaban! Celebra vloggeriță și-a amenajat locuința ca în filme

.

Andreea Balaban (32 de ani), una dintre cele mai influente și cunoscute creatoare de conțintut din România, s-a mutat în casa visurilor ei și este extrem de fericită că a găsit, după multe căutări, un loc pe care să îl poată numi „acasă”.

Ce casă superbă are Andreea Balaban

Andreea Balaban a venit din Buzău în București în 2010 pentru a-și continua studiile la facultate, iar până anul trecut a stat cu chirie în diferite locuințe.

„Toate experiențele (n.r. – cu statul în chirie) m-au făcut să îmi doresc mai mult. Pot mai mult de atât. Nu vreau să trăiesc toată viața într-un demisol rece. Eu am cam dat din coate, a fost o perioadă mai dificilă după ce am terminat facultatea pentru că din momentul acela nu am mai dat de sprijinul alor mei.

După ce am absolvit facultatea am avut două opțiuni – de a mă întoarce la Buzău și de a sta în casa părinților sau a bunicii, să am mâncare caldă și un acoperiș deasupra capului, dar să-mi găsesc un loc de muncă în Buzău sau să răzbat singură, în București, de capul meu. Și am preferat cea de-a doua variantă” – a spus vloggerița, în urmă cu câteva luni, pe canlaul ei de Youtube.

Cum și-a amenajat Andreea Balaban locuința

Andreea Balaban și-a cumpărat o casă în București și a recondiționat-o după bunul plac, investind în ea sume frumușele de bani.

Pasionată de istorie, cărți și călătorii, vloggerița și-a amenajat camerele spațioase și foarte înalte ale casei în stil vintage, cu piese de mobilier inspirate din arhitectura barocă, dar și cu elemente decorative moderne.

Casa vloggeriței se remarcă prin eleganță și rafinament și ne duce cu gândul la decorurile de epocă ale secolului trecut.

Pe rețelele de socializare, Andreea a povestit că multe dintre obiectele cu care și-a amenajat casa sunt sunt cumpărate de la magazine de antichități sau chiar second hand.

Citeşte şi: Acasă la Anca Țurcașiu. Artista e pasionată de design interior. Imagini din căminul de vis

Citeşte şi: Acasă la Adina Alberts și Viorel Cataramă. Cum arată luxoasa vilă cu fântâna arteziană și statuete

Citeşte şi: Acasă la Chef Florin Dumitrescu. Imagini din spectaculoasa locuință a fostului jurat „Chefi la cuțite”

Citeşte şi: Cum arată autorulota în care Dana Rogoz și familia rămân peste noapte când nu ajung acasă. „Dormim în fața școlii lui Vlad!”

„În afară de tapet, căruciorul de băuturi, o vază și perdelele dragonistice (pe care nu le-am găsit vintage că le luam și pe alea), tot ce e în reel-ul ăsta e second hand, vintage sau antique. Și e eu: nou cu vechi, colorat cu neutru, strălucitor cu mat, într-o combinație cu multe surprize” – a transmis vloggerița pe Instagram, în dreptul unui clip în care apare amenajându-și livingul spațios.

Andreea Balaban s-a ocupat personal de amenajarea casei

Andreea Balaban are și o cameră de lucru în locuința despre care spune că a trecut prin multe transformări până a ajunge la aspectul pe care îl are astăzi.

„De la tapet și până la verdele pereților, de la mochetă și până la parchetul pentru prima dată pus, camera asta a trecut prin cele mai multe transformări și a necesitat cele mai mari eforturi. Azi e cu totul altceva: podele, pereți, plinte, uși, accente de decor și parcă în sfârșit începe să capete conturul pe care i l-am gândit, acela de birou.

Atâta tot… că îmi lipsea biroul. Pe viitor am de gând să instalez aici și o bibliotecă, care să completeze și mai mult spațiul, să adaug lămpi și plante și mai multe, să mă mut probabil cu totul în ea pentru că atât de mult îmi place. Mai ales lumina” – a mai explicat ea în mediul online.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton