„Nu prea mai e pregătită lumea pentru așa ceva.” Ce calități caută Mihai Mitoșeru la o femeie, după despărțirea de fosta soție, Noemi / Exclusiv

.

Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea au găzduit împreună petrecerea Unica Urban Party Nostalgia, eveniment pe scena căruia au urcat artiștii Corina Chiriac, Cătălin Crișan și Andreea Bălan, printre mulți alții. Spontani și joviali, prezentatorii de la Kanal D au reușit să le transmită toată energia lor bună invitaților noștri. După ce au prezentant ultimul moment artistic al serii, Andreea și Mihai ne-au oferit câteva impresii despre eveniment, dar și câteva detalii despre viața lor. Cu Mihai Mitoșeru am vorbit despre diferențele dintre generația lui și a mamei lui, despre emisiunea „Se strigă darul!” și colaborarea cu Grațiela Teohari Duban, dar și despre ce și-ar fi dorit să știe înainte să divorțeze de fosta soție, Noemi. Prezentatorul ne-a mărturisit că este deschis către o nouă relație, dar și ce calități caută într-o viitoare parteneră de viață.

Mihai Mitoșeru a spus ce calități caută la o femeie, la Unica Urban Party 2024

Mihai Mitoșeru încă mai crede în iubire și în instituția căsătoriei, cu toate că a divorțat de prima lui soție, Noemi, în 2019. La Unica Urban Party Nostalgia, prezentatorul în vârstă de aproape 49 de ani a oferit și un sfat viitorilor miri, atât din experiența propriei nunți, cât și din ce a remarcat filmând show-ul „Se strigă darul!”.

„Pentru miri, la nuntă, să se distreze și să lase emoțiile. Nu trebuie să aibă ei grijă neapărat de tot ce se întâmplă. Cu siguranță cei care au venit pentru ei se vor distra. Iar în viață, să rămână împreună. Cred că e important să ai pe cineva lângă tine. Acum n-aș mai repeta greșelile pe care le-am făcut. Când am divorțat nu aveam mintea de acum. M-am grăbit și am greșit. N-am știut că sunt fericit, să apreciez ce am lângă mine”, a spus Mihai Mitoșeru, la Unica Urban Party 2024.

Cu toate că și-a cerut iertare și a încercat, o perioadă lungă de timp, să-și răscumpere greșelile, prezentatorul TV spune că se simte bine acum și că este deschis către o nouă relație.

„A trecut timpul. Mi-am pus cenușă în cap, mi-am cerut scuze ani de zile față de soție. Mă simt prea bine acum, sunt ok. Ce vrea Dumnezeu mai departe. Cel mai frumos e să ai o relație, o familie. Nu poți cu oricine. Trebuie să simți, să fie persoana potrivită”, a spus Mihai, pentru Unica.ro.

Citește și: Corina Chiriac a adus lacrimi în ochii lui Mihai Mitoșeru la Unica Urban Party 2024, cu piesa „Mama, doar mama”

„În ultima perioadă nu prea mai e pregătită lumea pentru așa ceva”

De la viitoarea relație, prezentatorul „Se strigă darul!” nu are așteptări nerealiste. Vrea alături o parteneră cu care să fie compatibil și cu care să-și împartă viața.

„Nu sunt foarte pretențios. Vreau niște lucruri normale. Să vorbesc cu ea, să mănânc cu ea, să mă simt bine cu ea. Nu vreau lucruri senzaționale. Nu caut nimic spectaculos. În ultima perioadă nu prea mai e pregătită lumea pentru așa ceva”, ne-a mai spus Mihai Mitoșeru.

Prezentatorul ne-a mărturisit că este de părere că principalele sale calități sunt că este un om onest, „cuminte” și profesionist. Cât despre ce ar schimba la el, Mihai ne-a mărturisit că trece prin schimbări tot timpul, că este un proces continuu și că face întotdeauna un efort să nu repete greșelile din trecut.

„Am bunul simț să nu le mai repet pe alea vechi, fac altele noi (zâmbește)”, a glumit prezentatorul.

Citește și: La 73 de ani, Camelia Mitoșeru se descurcă greu cu banii. Ce sacrificii face: „Nu am vrut să fiu o grijă pentru fiul meu, Mihai”

Mihai Mitoșeru, despre prieteniile cu Andreea Mantea și Grațiela Teohari Duban: „Amândouă sunt puternice”

Totodată, Mihai Mitoșeru ne-a vorbit despre relațiile de prietenie pe care le-a legat cu Andreea Mantea și cu Grațiela Teohari Duban.

„Rămânem prieteni pe viață”, a spus prezentatorul despre Andreea Mantea. „E bine și cu Grațiela. Amândouă sunt puternice, fiecare în felul ei. Eu sunt prieten și cu una și cu alta. La emisiune e nasol, e un fel de rivalitate Dinamo – Steaua, fiecare trebuie să-și facă treaba și să câștige și atunci uităm de prietenie și de orice”, a adăugat în glumă.

Foto: Sorin Cioponea; Instagram

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton