Ce cadou de 95.000 de euro a primit Cristina Șișcanu de Valentine’s Day. „Am crezut că mi se oprește inima!”

.

Mădălin Ionescu (53 de ani) i-a făcut o surpriză de proporții soției sale, Cristina Șișcanu (39 de ani), cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Jurnalistul i-a luat soției sale o mașină nouă, în varianta full option, ce valorează 95.000 de euro.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost joi, la o zi după Valentine’s Day, în Craiova pentru a lua mașina și sunt extrem de mulțumiți de noua lor achiziție. Prezentatoarea de televiziune a explicat pe rețelele de socializare că plănuiau de mult să cumpere un nou automobil, dar în mod neașteptat, dorința lor s-a îndeplinit mai devreme decât credeau. Mașina a fost cumpărată în leasing.

Cristina Șișcanu: „Nu-mi revin nici acum!”

“Am ajuns cu bine. Eu am condus noua mașină, iar mașina mea a fost condusă de Mădălin și a devenit a lui. Mașina mea, veche, este foarte bună. Dar mașina nouă este, de fapt, mașina noastră. Mădălina, așa este el și așa mi se pare că trebuie să fie un bărbat adevărat – ce este mai bun și mai nou dă soției și copiilor. Tot timpul a fost așa. El, săracul, avea o mașină din 2011, așa că se cerea una nouă.

Am luat această mașină de familie, Volvo XC 90, nu-mi revin nici acum, pentru că eu mă setasem că o să vină mașina în mai.

(…) După ce am aflat că în București, pe stoc, nu este o mașină configurată așa cum ne dorim, cu de toate, pentru că este full option, am zis să facem comandă.

Mădălin Ionescu: „Nu este o chestie de fiță… Este de utilitate”

Mașina aceasta a fost 95.000 de euro, pentru că este full option. Am avut parte de un discount generos, recunoaștem. O parte este luată în leasing și am plătit un avans. Asta e tot.” – a povestit Cristina Șișcanu în mediul online.

“Aveam și varianta unui SH, dar am simțit nevoia de ceva nou. Pentru că de la an, la an, transformările sunt spectaculoase la mașini și aveam nevoie de unele îmbunătățiri pe care Cristina și le dorea în mod deosebit. Nu este o chestie de fiță… Este de utilitate” – a completat Mădălin Ionescu.

Pe pagina personală de Instagram, Șișcanu a publicat primele fotografii cu darul primit și a mărturisit că nu se aștepta la o asemenea surpriză.

“Cea mai tare surpriză pe care am avut-o vreodată! Pentru ea m-a dus soțul la Craiova! Am crezut că mi se oprește inima… vă povestesc un pic mai târziu. Vă mulțumesc pentru profesionalism” – a scris soția lui Mădălin Ionescu în dreptul unor fotografii cu noua mașină.

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, răsfățată de Mădălin Ionescu la împlinirea a 39 de ani. Ce cadouri a primit: „Îmi vin foarte bine”

Citeşte şi: Începe distracția”. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu își mai cumpără casă, și-o construiesc. Vor teren cu vedere la pădure sau la lac

Citeşte şi: Cristina Șișcanu, incident la intrarea în Elveția. Mădălin Ionescu a vrut să anuleze concediul. „Așa de tare m-am enervat!”

Citeşte şi: Cum arată vila de lux în care locuiesc Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. „Am investit ceva!” / Galerie Foto

Mândră foc de noua ei mașină, Cristina s-a filmat la volan, după ce și-a dus fiica la școală, spunând că are mare grijă că nu o murdărească.

“Bună dimineața. Misiune îndeplinită – mi-am lăsat copilul la școală. M-am trezit. Acum simt că m-am trezit. Am băuta cafeaua aici în mașină.

În termos acum, că mașina fiind nouă, să nu-mi scape cafea pe lângă. Așa se întâmplă când ai ceva nou, la început, după aceea… Ieri mi-a luat Mădălin un cappuccino în drum spre București, dinspre Craiova, de la o benzinărie. Și capacul nu se prindea prea bine. Eram așa… terminată. Să nu picure cappuccino pe mașină. Ce să-i faci? Noi să fim sănătoși. Vă pup!” – a fost mesajul Cristinei Șișcanu transmis vineri, în timp ce conducea noua mașină.

Foto – Facebook / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton