Ce băiat mare și frumos are Horia Brenciu! Toma a împlinit 10 ani. „Iubirea lu’ tata!”

.

Toma, fiul cel mic al lui Horia Brenciu, a împlinit 10 ani. Băiatul a fost sărbătorit cu multă bucurie de familia lui, iar tatăl lui celebru i-a făcut o urare emoționantă în mediul online.

Toma, fiul lui Horia Brenciu, a împlinit 10 ani

Toma, băiatul lui Horia Brenciu, crește văzând cu ochii, iar părinții lui sunt tare mândri de el. Într-o postare plină de emoție pe rețelele de socializare, vedeta de televiziune i-a transmis fiului următoarele cuvinte: „Toma, cel mai frumos dintre pământeni, împlinește azi 10 ani! Iubirea lu’ tata, la mulți ani, frumoși ca tine!”

Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrerscu, sunt împreună din 2006 și au o fiică, Mina (11 ani). Alice mai are două fete – Andreea (31 de ani) și Marina (23 de ani), dintr-o relație anterioară, iar Toma a venit în familia lor în 2016. Băiatul a fost adoptat după ce Horia și Alice au auzit povestea impresionantă a unei tinere minore care era însărcinată dar plănuia să renunțe la copil.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, dezvăluia Horia Brenciu, în emisiunea ”Profesioniştii”.

Băiatul s-a integrat rapid în familia vedetei și le-a adus părinților numai bucurii.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc.

Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele” – mai spunea Horia Brenciu.

Citeşte şi: Fata cea mică a lui Horia Brenciu a împlinit 11 ani! Câți copii are antrenorul de la „Vocea României”

Citeşte şi: Care este numele complet al lui Horia Brenciu? Reacția avută de Theo Rose când a aflat: „Vorbești serios?” / Video

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă este între Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu. „Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă”

Citeşte şi: Horia Brenciu, accident pe scenă: „N-am crezut când am căzut” / Video

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au fost mai întâi buni prieteni până să-și întemeieze o familie

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu s-au cunoscut prima dată în 2015, pe când ea era producător la TVR. La început au fost foarte buni prieteni, dar relația lor a devenit mai strânsă în 2016.

„Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi mulți până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire” – spunea Horia Brenciu, acum ceva timp, potrivit okmagazine.ro, despre relația cu Alice.

Alice Dumitrescu declara într-un alt interviu că l-a iubit din prima pe Horia, dar nu s-a gândit de la început că vor avea o relație amoroasă și, mai târziu, o familie.

CONȚINUT VIDEO UNICA

”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) şi l-am rugat să-i ţină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind şi acum gândind acelaşi lucru”, a declarat Alice Dumitrescu pentru revista Femeia.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton