Ce au purtat vedetele la Bucharest Fashion Week 2024. Antonia, Alexia Eram și Nicole Cherry, printre invitații la evenimentul de anvergură internațională

.

Bucharest Fashion Week 2024, primul eveniment de fashion de anvergură internațională din România, a început marți, 15 octombrie. La acesta au participat mai multe vedete autohtone, printre care Antonia Iacobescu, Alexia Eram și Nicole Cherry.

Cum s-au îmbrăcat Antonia, Alexia Eram și Nicole Cherry la Bucharest Fashion Week 2024

Bucharest Fashion Week 2024 reunește la un loc branduri românești, designeri locali și potențiali cumpărători internaționali, promovând „Made in Romania” pe scenele globale, relatează News.ro. Cele mai noi colecții ale unor designeri români sau din Europa de Est au putut fi admirate în show-uri live organizate atât în clădiri istorice, cât și în spații neconvenționale din centrul Capitalei. Printre invitații la prezentări s-au numărat și Oana Matache, Gina Chirilă și Alina Ceușan.

Antonia a optat pentru un outfit sexy, o rochie-cămașă semnată Jean Paul Gaultier, cu un corset negru transparent peste, cizme cu platformă și un trench negru din piele.

La rândul ei, Alina Ceușan a optat pentru o cămașă albă largă cu mânecă scurtă și un body culoarea pielii pe dedesubt, dressuri negre, ochelari de soare și o jachetă bomber neagră.

Oana Matache s-a remarcat în special datorită machiajului, pus în evidență de sprâncenele vopsite blond. Ținuta artistei a fost una casual, o bluză ivoire transparentă și jeanși largi maro-murdar. Și-a accesorizat outfitul cu cercei argintii și o geantă de umăr.

Vezi în galeria foto de mai sus ce ținute au purtat Gina Chirilă, Alexia Eram și Nicole Cherry!

Ce branduri și designeri au avut prezentări de modă în cadrul Bucharest Fashion Week 2024

La Palatul Regal, sala Tronului a fost rezervată pentru show-urile Litkovska, Gudu, Keburia, Murmur, Carmen Secăreanu, Rhea Costa, Ami Amalia, Katea Gri și Elena Reva. Invitatul special al primei zile a fost Romeo Gigli și designerul casei Alessandro dei Benedetti.

Sala de Marmură de la Casa Presei Libere a fost rezervată pentru un show semnat Nissa.

La S.E.N.A.T. Gallery va putea fi admirată colecția Manuri, iar la Nicodim Gallery sunt prezentate creațiile Almaz.

Ambasada Italiei la București va găzdui show-ul vedetă al evenimentului, colecția faimoasei case internaționale Ermanno Scervino.

Pe 16 și 17 octombrie, între orele 12:00-19:00, la Galateca va fi deschis un Fashion Space, unde vizitatorii pot admira o instalație specială, Ressurected Wardrobe, prin care se va evidenția creativitatea a cinci branduri românești — V:PM, Borbala, ARSENE, VOL by Bianca Taban și Medeea — care vor expune piese din colecțiile lor și două ținute upcycled.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton