Catinca Roman se reorientează profesional și dezvăluie ce relație are cu fiica ei, Calina Dumitrescu: „Asta mi se pare cel mai greu” / Exclusiv

.

Catinca Roman se află în plină reconversie profesională. La Unica Urban Party 2024, creatoarea de modă ne-a dezvăluit că se pregătește intens pentru un nou proiect care îmbină socialul cu ceea ce a făcut până acum. În cadrul aceluiași interviu, Catinca ne-a vorbit despre relația dintre ea și fiica ei, Calina Dumitrescu, și despre ce a învățat de la ea.

Ce relație au Catinca Roman și fiica ei, Calina Dumitrescu

În exclusivitate pentru Unica.ro, Catinca Roman a dezvăluit că este în plin proces de reorientare profesională. Din toamnă, designerul are în plan să se întoarcă pe băncile facultății pentru a studia un domeniu ce ține de partea socială. Până acum știm doar că nu va da nici la Drept, nici la Psihologie, însă că lucrează la un nou proiect online.

„Viața mea e într-o mare schimbare în acest moment. Învăț. Serios. Mă reorientez profesional și am un proiect foarte mare la care lucrez acum. Va fi ceva legat și de social, dar și puțin de ceea ce am făcut eu până acum, adică online, podcast”, a spus Catinca Roman, la Unica Urban Party Nostalgia.

„Trebuie încurajați, nu criticați”

Codul vestimentar al petrecerii noastre a fost moda anilor 2000, o perioadă extraodinară din viața Catincăi, plină de distracție și amintiri frumoase. Pentru că tema evenimentului a fost „Războiul dintre generații”, Catinca ne-a spus și cum vede ea noua generație.

„Mie mi se par minunați. Creativi, mult mai liberi în gândire decât noi, și ar trebui să ne bazăm pe ei, nu? Pentru că ei sunt viitorul. Așa că ei trebuie încurajați, nu criticați”, a spus Catinca Roman, la Unica Urban Party 2024.

Citește și: Unica Urban Party Nostalgia – „Battle of the Generations”. Un eveniment plin de magie şi momente speciale

Ce a învățat Catinca Roman de la fiica ei, Calina Dumitrescu

Calina Dumitrescu este fata Catincăi Roman și a lui Petre Dumitrescu, fost component al trupei de dans a lui Cornel Păsat. Tânăra în vârstă de 24 de ani a studiat muzica timp de 8 ani, este pasionată de modă și a lucrat în televiziune. A debutat pe micul ecran la 18 ani, în calitate de reporter al emisiunilor „Acces Direct” și „Xtra Night Show”, de la Antena 1. Ulterior a participat la „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, iar în iunie 2022 a decis să se retragă din televiziune în favoarea unei cariere muzicale.

De la Calina, Catinca ne-a mărturisit că învață: „Multe. Mă învață în fiecare zi lucruri noi. De toate. De la modă și muzică, la o nouă perspectivă asupra vieții, o grămadă de lucruri”.

În această etapă a relației dintre ea și fiica ei, Catinca Roman ne-a dezvăluit că cea mai mare provocare i se pare să mențină vie conexiunea mamă-fiică și să-i dea, totodată, spațiu fiicei sale să-și trăiască viața așa cum simte să o facă.

„Cred că cea mai mare provocare este să păstrezi conexiunea care există, dar, în același timp, să poți să-i dai libertatea de a-și trăi propria viață. Cred că asta mi se pare cel mai greu”, ne-a explicat Catinca.

Citește și: Daniela Gyorfi, o mamă „comunistă”. Cum își protejează fiica de vicii / Exclusiv

„Nu am făcut-o ca să o încarc cu problemele mele”

Atunci când trece printr-o perioadă mai grea, Catinca ne-a mărturisit că nu plânge pe umărul fiicei sale. Designerul este de părere că, indiferent de vârstă, părintele rămâne părinte, iar copilul copil. Din acest motiv alege să apeleze la prieteni pentru sprijin emoțional.

„Nu plâng pe umărul ei, pentru că nu am făcut-o ca să o încarc cu problemele mele sau cu tristețile mele. Cred că rolul ăsta trebuie să-l am eu. Și sunt de părere că relația asta de părinte-copil rămâne așa, de părinte-copil, până la sfârșitul vieții, indiferent de vârstă și de neputințele care apar cu vârsta. Am norocul să am câțiva prieteni foarte apropiați care întotdeauna m-au susținut indiferent de situație și pe care m-am putut baza. E un privilegiu”, a spus Catinca Roman, pentru Unica.ro.

Catinca Roman crede că secretele unor prietenii sănătoase și de lungă durată sunt dăruirea, onestitatea și toleranța. Catinca este norocoasă să aibă în jurul ei câțiva oameni care nu au pretenția de la ea să fie perfectă, care o acceptă așa cum este și pe care și ea, la rândul ei, îi prețuiește exact așa cum sunt.

Foto: Facebook

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton