Catinca Roman, fotografie rară cu tatăl fiicei sale, de care s-a despărțit acum mulți ani. Cum i-a surprins pe cei doi

.

Catinca Roman (57 de ani) a postat în mediul online, pe pagina personală de Instagram, o fotografie cu tatăl fiicei sale. Sora vitregă a Oanei Roman este foarte discretă cu privire la viața personală și rar se întâmplă să posteze astfel de imagini, mai ales că s-a despărțit de bărbat de mai bine de două decenii.

Catinca Roman, fotografie rară cu fiica sa și tatăl ei

Catinca Roman are o fată, Calina, în vârstă de 25 de ani, din fosta relație cu dansatorul Petre Dumitrescu, cunoscut sub numele de scenă drept „Bebe”, fost component al trupe de stripperi al lui Cornel Păsat. Relația cu Petre a durat doi ani, iar fiica Mioarei Roman și-a crescut singură fiica.

„Am fost și mamă singură și a fost foarte complicat. Sinceră să fiu, nu regret o secundă că am făcut-o pe Calina, dar, dacă aș fi avut mintea de acum, poate că m-aș fi gândit de două ori înainte s-o fac cu cineva pe care nu mă puteam baza. E foarte, foarte greu și complicat și pentru copil.

Relația nu a mers pentru că aveam mentalități foarte diferite, pentru că el era prea tânăr, sincer, îmi dau seama cu recul, și pentru că și eu eram într-o perioadă a vieții extrem de complicată, cu tot ce se întâmpla în familie, pe partea profesională la fel. Cred că a fost prea mult pentru amândoi la momentul respectiv”, a spus Catinca în emisiunea „După faptă și răsplată”, potrivit WOWbiz.ro.

În urmă cu câteva zile, Catinca Roman a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apar Petre Dumitrescu și fiica lor, Calina, în a cărei descriere a scris simplu – „Reuniune”.

Vezi în GALERIA FOTO imaginea rară cu fata Catincăi Roman și tatăl ei.

Catinca Roman, dezamătică că „Bebe” nu și-a asumat mai mult rolul de fată

După despărțire, creatoarea de modă nu a putut păstra o legătură cu tatăl Calinei pentru că „nu s-a legat niciun fel de conexiune”.

„Din păcate, n-a prea existat. Nu pot să spun că suntem certați sau ceva de genul, dar, pur și simplu, nu s-a legat niciun fel de prietenie, niciun fel de conexiune”, a adăugat Catinca Roman.

Citeşte şi: Mioara și Petre Roman, o poveste de dragoste de peste trei decenii. „A fost adevărata iubire a vieții mele!”

Citeşte şi: Catinca Roman, dezvăluiri despre relația dintre Mioara și Petre Roman: „Certuri, o tensiune permanentă în casă”

Citeşte și: De ce nu a mers Calina Dumitrescu la înmormântarea bunicii Mioara Roman. Fata Catincăi Roman și-a șters contul de Instagram

Citeşte şi: De ce și-a crescut Catinca Roman singură fata. „A fost un lucru care m-a măcinat foarte mult!”

Din nefericire, nu există o relație strânsă între Calina și tatăl ei, iar Catinca spune că regretă acest lucru pentru că și-a dorit mereu ca legătura lor să fie una frumoasă.

„Din păcate, nu. Deși eu mi-am dorit întotdeauna să se întâmple acest lucru și am făcut toate eforturile necesare, însă nu s-a întâmplat” – a mai precizat designerul.

Calina Dumitrescu a studiat muzica timp de 8 ani, este pasionată de modă la fel ca mama ei și a lucrat în televiziune. A debutat pe micul ecran la 18 ani, în calitate de reporter al emisiunilor „Acces Direct” și „Xtra Night Show”, de la Antena 1. Apoi a participat la „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, iar în iunie 2022 a decis să se retragă din televiziune în favoarea unei cariere muzicale.

Despre fiica sa, Catinca spunea în urmă cu câteva săptămâni că învață în fiecare zi lucruri noi de la ea.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Multe. Mă învață în fiecare zi lucruri noi. De toate. De la modă și muzică, la o nouă perspectivă asupra vieții, o grămadă de lucruri. Cred că cea mai mare provocare este să păstrezi conexiunea care există, dar, în același timp, să poți să-i dai libertatea de a-și trăi propria viață. Cred că asta mi se pare cel mai greu” – ne-a spus designerul, în exclusivitate, la Unica Urban Party 2024.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton