Câte kilograme a acumulat Ana Baniciu până în luna a șaptea de sarcină: „Când am aflat că sunt gravidă aveam 46 kg”

.

Ana Baniciu a glumit în mediul online pe seama kilogramelor pe care le-a pus până acum pe timpul sarcinii. Cântăreața în vârstă de 31 de ani va deveni mamă pentru prima oară în doar câteva săptămâni. Ana și soțul ei, Edy Kovacs, vor avea un băiețel.

Câte kg a pus Ana Baniciu până acum în sarcină

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit în vara anului trecut și se pregătesc să se mute în casă „nouă”. Cuplul este în plin proces de renovare a unei locuințe pe care artista a moștenit-o de la bunicii ei. Imobilul, care va împlini un secol în doar doi ani, se află într-o zonă protejată și reprezintă un proiect costisitor. Înaintea ultimei morfologii, Ana a dezvăluit câte kilograme avea când a aflat că va deveni mamă și câte a pus între timp.

„Întrebarea momentului este «câte kg ai pus în sarcină?». Am pus până acum vreo 11 kg care nu se văd pentru că am pornit de la -infinit. (râde) Când am aflat că sunt gravidă aveam 46 kg. Știu… e foarte puțin și nu eram așa slabă pentru că îmi doream, ci pentru că așa e corpul meu, așa vrea el”, a scris Ana Baniciu pe Instagram.

Citește și: Cum a reacționat Mircea Baniciu atunci când a aflat că fiica sa, Ana Baniciu, este însărcinată: „Are o singură dorință”

Citește și: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au ales nașii copilului: „Mă pregătesc de o naștere naturală, urați-mi succes!”/ Exclusiv

„Pe toată perioada sarcinii am mâncat TOT”

De când a aflat despre sarcină și până în prezent, Ana Baniciu n-a spus „nu” niciunui răsfăț culinar. A savurat orice și-a dorit, oricând și-a dorit. Cele mai multe kg le-a pus în primele două trimestre ale sarcinii, în acest moment fiindu-i greu să mănânce la fel de mult.

„Pe toată perioada sarcinii am mâncat TOT. Am avut zile când mâncam mai mult ca Edi și multe din kg le-am pus în primul și al doilea trimestru. Acum, fiind deja cald afară, iar burtica din ce în ce mai mare, îmi e greu să mănânc mult pentru că simt că nu mai pot respira”, a mai scris artista în mediul online.

Citește și: Ana Baniciu a spus că a fost „dificil” să lucreze cu tatăl ei, Mircea Baniciu. „Mi-era frică să plece” / Video

Citește și: Ana Baniciu, primele imagini din casa veche de un secol pe care a moștenit-o de la bunici. „Începe să prindă contur!”

„Am îmbrățișat această superbă transformare”

Pentru solistă contează foarte puțin numărul de kilograme pe care le-a pus pe parcursul sarcinii. Cântăreața este fascinată de întreg procesul prin care trece corpul unei femei în timpul sarcinii și este incredibil de nerăbdătoare să-și cunoască fiul.

„Una peste alta, am îmbrățișat această superbă transformare. Mă minunez zilnic de tot ce aduce o sarcină în corpul unei femei. E incredibil ce se petrece atât pe interior, cât și transformările vizibile! Cred că e perioada în care mă simt cea mai frumoasă și puternică de până acum!”, a mai scris Ana pe rețelele sociale.

Citește și: Copleșitor! Ana Baniciu a pus un scaun cu flori la nunta ei, în memoria mamei: „Voiam să știu că e acolo”

Citește și: Momentul în care Ana Baniciu s-a tuns la nuntă, surprins în imagini. Cum au reacționat invitații / Video

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și Edy Kovacs

Ana Baniciu este fiica artistului Mircea Baniciu și a fostei lui partenere de viață, Adina, care s-a stins din viață în mai 2022.

Cântăreața și soțul ei, Edy Kovacs, formează un cuplu din toamna anului 2020. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Edy Kovacs provine dintr-o familie care deține mai multe restaurante în orașele Oradea și București și în stațiunea Eforie Nord.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton