Cătălin Scărlătesu, criticat pentru o postare de pe litoral. „Cam de prost gust!” Ce i-a deranjat pe fani

.

Cătălin Scărlătesu a primit o serie de critici dure din partea fanilor și a urmăritorilor din mediul online după ce a publicat câteva poze în care apare cu mașina pe plaja din Vama Veche, la celebra Poartă.

Celebrul bucătar de la “Chefi la cuțite” a distribuit pe Instagram câteva poze cu el și cu mașina lui în dreptul porții din Vama Veche, locul unde turiștii merg adesea să se fotografieze.

„De super prost gust!”

Fanii s-au declarat foarte deranjați că Scărlătescu s-a dus cu mașina până în acel loc.

“Domnule Scărlătescu, vă sugerez să vizitați Japonia, Korea de Sud, Taiwan şi veți vedea, poate veţi şi învăţa ce înseamnă respectul pentru natură şi pentru cei din jur. Educația şi bunul simţ le dobândeşti la începutul vieții şi le îmbunătățeşti pe tot parcursul ei. Este mare păcat că la noi se pierde pe zi ce trece şi este şi mai rău că oamenii nu îşi dau seama că pot influența negativ pe foarte mulți din jurul lor…”

„Câți oameni ai deranjat să aduci mașina aia acolo?”

„Urât comportament!”

„Cam de prost gust așa, știm cu toții drumul ăla și nu pot decât să îmi închipui pe câți oameni ai deranjat, i-ai pus să se dea la o parte doar că să treci tu cu mașina și să urci pe unde în mod normal se merge doar cu piciorul. De super prost gust!”

„Urât comportament. Aveți aere de vedetă acum, nu puteți urca pe jos ca toată lumea?” – au fost câteva dintre mesajele celor care au criticat gestul lui Scărlătescu.

Citeşte şi: De ce nu se grăbește Doina Teodoru să se mărite cu Cătălin Scărlătescu: „Am lucruri mai importante de făcut!”

Citeşte şi: Ce a aflat Cătălin Scărlătescu despre iubita lui, Doina Teodoru, în prima cursă la America Express 2023: „Să-mi dai CV-ul”

Citeşte şi: Doina Teodoru, marcată de o tragedie din adolescență. Prin ce a trecut iubita lui Cătălin Scărlătescu la 14 ani

Citeşte şi: Unde au plecat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, înainte de premiera „America Express”. Imagini din vacanța exotică

Au existat, de asemenea, și persoane care au spus că reacțiile oamenilor nu ar fi trebuit să fie atât de dure.

„Este adevărat că este un gest neinspirat dar totuși atâta ură în exprimare și gândire nu am mai văzut de mult. Oare când ne vom schimba modul de a ne exprima în condiții de genul ăsta? Este o întrebare pentru fiecare dintre noi.” – a precizat un internaut.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, în aventura vieții lor la America Express

Cei doi au participat la America Express 2023 și au reușit să reziste acolo până aproape de marea finală. Scărlătescu și Doina au stat 39 de zile în competiție. Ei au demonstrat că sunt o echipă puternică și determinată să ajungă cât mai departe.

”E o experiență spectaculoasă, îmi pare bine că mi s-a întâmplat până la vârsta asta. Că dacă m-ați fi luat la America Express la 70 de ani… Aici am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată: deposedează oamenii de cele mai diverse lucruri, pune-i să te ducă dintr-un loc în altul, fă-i să nu mai plece în direcția lor, să empatizeze cu tine și să creadă că și ei concurează la America Express…”, a spus Chef Scărlătescu.

”America Express înseamnă niște peisaje superbe și niște oameni minunați. Aici ne-am descoperit niște abilități la care nici nu visam și am trecut prin niște experiențe incredibile, pe care cu siguranță nu le-am fi avut dacă n-am fi fost aici. E foarte frumos. Îmi place la nebunie acest concurs”, a declarat, la rândul ei, Doina Teodoru despre experiența America Express 2023.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton