Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Gina Pistol, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „La început n-am reușit să ne legăm” / Exclusiv

.

Cătălin Scărlătescu este puțin spus entuziasmat să se afle din nou pe platourile de filmare alături de Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Gina Pistol. În luna iulie, prezentatoarea TV și cei trei chefi au început filmările sezonului 9 MasterChef România. Vestea întoarcerii lor pe micul ecran i-a bucurat în egală măsură și pe telespectatorii Pro TV, care sunt nerăbdători să-i revadă în formulă completă după o pauză de un an și jumătate. În exclusivitate pentru Unica.ro, Cătălin Scărlătescu a spus cum a rezistat prietenia lor în toți acești ani, cât de fericit este că Gina și-a reluat activitatea, dar și care sunt preparatele care îl teleportează direct în copilărie.

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri din culisele prieteniei cu Gina Pistol, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au retras de la MasterChef România în sezonul 3 al emisiunii. Un deceniu mai târziu, cei trei chefi au decis să se întoarcă la Pro TV, locul în care s-au cunoscut. Pentru Unica.ro, chef Cătălin Scărlătescu a oferit detalii din culisele prieteniei sale cu ceilalți doi jurați și cu prezentatoarea show-ului, Gina Pistol.

„La început n-am reușit să ne legăm foarte tare ca prieteni, dar după 12 ani, n-au cum să rămână prietenii mei niciodată. Sunt mult mai mult decât prieteni. E mult mai mult decât prietenie. Sunt exact parte din familia mea. Nu pot să le spun prieteni. Nu. Ar ieși pe dos. Ar fi o minciună. Sunt exact frații mei. Bineînțeles, cu Gina, care e sora noastră”, a spus Cătălin Scărlătescu, pentru Unica.ro.

Citește și: Cum a reacționat Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, când a aflat că bucătarul revine la MasterChef România. „De aici a început tot” / Exclusiv

Cătălin Scărlătescu, despre întoarcerea Ginei Pistol pe micul ecran: „Ne-am dus peste ea cu cererea”

Gina Pistol a devenit mama unei fetițe, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. S-a întors pe micul ecran la opt luni de la nașterea micuței, dar în februarie 2023 a decis să încheie colaborarea cu Antena 1 și să ia o pauză mai îndelungată de la televiziune. Cătălin Scărlătescu ne-a spus cât de important a fost pentru Gina să fie prezentă în viața fetiței sale.

„Gina a lipsit foarte puțin pentru că a născut o fetiță superbă și era normal să aibă un pic de timp și pentru copilașul ăla frumos. E spectaculos. Nu că ne bucurăm, ne-am dorit foarte tare să o avem în echipă și în momentul în care ne-am dus peste ea cu cererea, nu avea cum să ne refuze. Ea a colaborat foarte bine cu noi în trecut și și-a dat seama că echipa care câștigă nu se schimbă niciodată”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, pentru Unica.ro.

Cătălin este entuziasmat că el și colegii lui sunt din nou în aceeași formulă, că s-au întors la Pro TV într-un platou spectaculos și că au o echipă nouă și incredibilă.

Citește și: Gina Pistol dezvăluie de ce a acceptat să revină în televiziune și să prezinte MasterChef România, la Pro TV. „Aveam nevoie de mine sănătoasă” / Exclusiv

Preparatele care îl teleportează pe Cătălin Scărlătescu în copilărie

Bucătarul ne-a mai spus și că, în viața de zi cu zi, mănâncă destul de simplu, având în vedere cât de multe preparate ieșite din comun mănâncă la filmările MasterChef România.

„În timpul liber nu suntem prea sofisticați, nu suntem prea alambicați. De obicei simplu, pentru că avem parte de foarte multe experiențe, de cele mai multe ori frumoase, câteodată și ciudate, în platou (râde)”, a explicat.

Nu în ultimul rând, Cătălin Scărlătescu ne-a spus care sunt preparatele care îl teleportează direct în copilărie.

„Sunt multe. Salamul de biscuiți mi se pare ceva… Când mănânc salam de biscuiți, gata… Și mai erau niște biscuiți făcuți cu osânză. Îndesam în buzunare și fugeam la joacă”, a încheiat bucătarul.

Foto: Instagram/@chef_catalin_scarlatescu

Imagine: Ada Cheroiu

Montaj: Răzvan Stamatiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton