Cătălin Scărlătescu, bandajat, pe patul de spital. „Am avut oaspeți!” Ce spune Doina Teodoru despre starea fostului jurat de la „Chefi la cuțite!”

.

Cătălin Scărlătescu și-a speriat fanii din mediul online cu cea mai recenta postare. În vârstă de 51 de ani, fostul jurat de la “Chefi la cuțite” s-a fotografiat pe patul de spital, bandajat la un ochi și cu branulă la mână.

Celebrul Chef a publicat joi seara fotografie pe conturile sale sociale, stârnind îngrijorare în rândul celor care îl urmăresc.

Ce spune Doina Teodoru despre starea fostului jurat de la „Chefi la cuțite!”

„Am avut oaspeți. Să vedeți cum arată ei!” – a scris el în dreptul pozei de pe patul de spital. Deși nu a dat alte detalii despre ce i s-a întâmplat, i-a etichetat pe prietenii lui și foștii jurați de la “Chefi la cuțite”, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Cei doi au distribuit postarea lui Scălătescu, iar Florin Dumitrescu a avut și o reacție, spunând în glumă: “„Ne-am contrazis că bucătăria nu e artă. A înnebunit Chef Sorin Bontea și după aia puteți vedea”.

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu nu a dat nici ea detalii despre ce s-a întâmplat cu celebrul chef, dar a confirmat că se simte mai bine acum și să nu este nimic grav.

„Eu sunt la filmare acum. E ok, e în regulă. Nu e nimic grav” – a declarat actrița, pentru fanatik.ro.

Fanii nu au putut rămâne indiferenți la postarea chefului, așa că i-au apreciat mesajul, în semn de încurajare și i-au lăsat câteva comentarii haioase.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, adevărul despre plecarea de la „Chefi la cuțite”. „Niște oameni au fost răutăcioși!” Ce s-a întâmplat în culisele emisiunii

Citeşte şi: Mesajul ironic transmis de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea după ce au fost anunțați noii jurați Chefi la Cuțite

Citeşte şi: Doina Teodoru, cadou special de la chef Cătălin Scărlătescu, de ziua ei de naștere: „34 este deja super drăguț cu mine”

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, curtați de Pro TV. Reacția Antenei 1

„Dacă mai vin hoții pe la dumneavoastră, trimite-ți și la mine să îmi ia datoriile, însănătoșire grabnică Chef.”

“Sper că nu ai fost la pescuit cu Bontea, deoarece el nu prea se pricepe la lansat undița. Multă sănătate!”

“Ai căzut din capșun? Sănătate!”

“Credeam că au venit Mona Segal dimpreună cu verișorii ei de la Vaslui…”

“A început Doina să te bată?”

“Nu arăți chiar rău dar ar trebui să te mai antrenezi”

“Chef… ai tăiat morcovi și ți-a sărit un pumn în ochi…?”

“Boss, te-au făcut si la dinți, nu doar la ochi?” – sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Cătălin Scărlătescu are o carte digitală de bucate

Cătălin Scărlătescu a lansat acum câteva săptămâni o carte culinară digitală, “Grătar de călător”, în care se regăsesc rețete de preparate și cocktailuri ce reflectă călătoriile culinare ale chefului. Proiectul a fost realizat împreună cu mixologul Gache Costin.

„Este o onoare pentru mine să împărtășesc această aventură culinară alături de Gache Costin și cu sprijinul tehnologic al FoodFix.Tech., << Grătar de Călător >> este mai mult decât o carte de bucate, este o călătorie a gusturilor și aromelor pe care le-am descoperit în drumurile mele. Cu << Grătar de Călător >>, aducem pasiunea noastră pentru gătit direct în casele oamenilor, oferind o metodă accesibilă pentru a recrea aceste delicii culinare”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

„Fiecare cocktail din această carte este conceput să completeze armonios preparatele, creând o experiență gustativă memorabilă. Ne-am inspirat din sutele de mii de bauturi pe care le-am servit în Interbelic Victoria, la Linea și la Festivalul Nostalgia, dar și din ingredientele folosite de Cătălin. Rezultatul este pur și simplu extraordinar”, a spus, la rândul său, Gache Costin.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton