Cătălin Măruță, surpriză pentru Andra, pe scena „Tradițional 2”: „Va rămâne întipărită în inima mea pentru totdeauna” / Video

.

Cătălin Măruță (45 de ani) i-a făcut o surpriză soției lui, Andra (37 dea ani), pe scena concertului „Tradițional 2” de la Cluj, cu ajutorul unui invitat special și complet neașteptat. Momentul nu a emoționat-o doar pe cântăreață, ci și pe cei zece mii de oameni prezenți în public.

Andra Măruță a susținut un concert folcloric la Cluj-Napoca, de Ziua Națională a României. În avion către eveniment, Cătălin Măruță l-a întâlnit pe Florin Piersic. Actorul a urcat pe scena evenimentului, unde a fost întâmpinat cu un ropot de aplauze. Mesajul lui i-a emoționat pe toți cei prezenți la Sala Polivalentă.

Andra, surprinsă de Cătălin Măruță pe scena „Tradițional 2”: „Nu mai vreau nimic de Crăciun”

„Cea mai mare bucurie, cel mai frumos cadou, nu mai vreau nimic de Crăciun. Cea mai mare onoare să vă avem aici cu noi. Mă înclin!”, a declarat Andra pe scenă. Florin Piersic se întorcea cu avionul de la București, unde a avut un spectacol, când l-a întâlnit pe Cătălin Măruță. Actorul a stat puțin pe gânduri înainte de a accepta invitația prezentatorului TV, însă a făcut-o de dragul lui și al soției lui, precum și al publicului din Cluj.

„Măruță și cu asta mică, ei sunt finii mei, eu i-am cununat. Vă spun tuturor sănătate, la mulți ani, toate cele mai bune, să vă dea Dumnezeu ce știu eu și eu știu o grămadă de prostii. (râde) Am venit cu mult drag. M-am gândit să viu, să nu viu, dar cum să nu viu dacă eu mă întâlnesc cu cei care, de fapt, sunt vecinii mei, prietenii mei, clujenii mei”, a declarat Florin Piersic emoționat.

Actorul a încheiat mărturisind că își iubește finii mult și că nu iubește, ci adoră publicul din Cluj. Videoclipul a adunat peste 20.000 de aprecieri și sute de comentarii.

Citește și: Cătălin Măruță, supărat că Andra nu a putut face spectacol de Crăciun la Sala Palatului: „O să vă povestesc eu de ce” / Video

Citește și: Acasă la Măruță. Eva și David au împodobit bradul de Crăciun. Andra a dat indicații: „Am evoluat. Comandă vocală”

Citește și: Câți bani a primit Andra ca să cânte imnul la meciul dintre România și Elveția. „Răspund cu cea mai mare plăcere”

Andra: „O surpriză care va rămâne întipărită în inima mea pentru totdeauna”

„Nu mi-am putut reține emoțiile… așa de frumos moment. Clujul a fost binecuvântat cu asemenea legende”; „A fost un spectacol superb… am venit de la Sibiu să vă vedem..”; „A fost divin. Tu ești extraordinară”; „Extraordinar ce surpriză! Mi-au dat lacrimile”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile de pe Instagram.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008 și, în ciuda celor spuse pe scenă de Florin Piersic, nașii cuplului au fost alți prieteni dragi, Cornel și Dana Ciocan.

„Un moment de neuitat la Tradițional 2 – Cluj în fața a 10.000 de oameni! Nu știam că va urca pe scenă alături de mine unul dintre cei mai iubiți români, Florin Piersic! O surpriză care va rămâne întipărită în inima mea pentru totdeauna”, a mai scris Andra Măruță în mediul online.

Foto: Instagram/Cătălin Măruță

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton