Cătălin Botezatu, despre tendințele modei pentru vara lui 2024. „Multă îndrăzneală!” / Exclusiv

.

Cătălin Botezatu a fost prezent la gala Premiilor Unica.ro 2024 pentru a primi premiul “Best designer”, pentru fabuloasa sa activitate în lumea modei, dar și prentru prezentarea unei noi colecții vestimentare care îi poartă numele.

Cătălin Botezatu, apariție de senzație la Premiile Unica.ro 2024

Pe 25 aprilie 2024, a avut loc cel mai așteptat eveniment al primăverii – Premiile Unica.ro 2024, iar Cătălin Botezatu ne-a onorat cu prezența lui.

Evenimentul la care au participat nume sonore din showbiz-ul românesc a fost întregit de o prezentare de modă semnată Cătălin Botezatu, în care am descoperit nota luxury a colecțiilor Viggo care se bucură de succes cu prilejul celor mai elegante ocazii.

Brand-ul autohton de modă masculină s-a transformat într-un nume constant pe covorul roșu al celor mai importante festivaluri și gale internaționale. Stilul vestimentar prezentat la eveniment este adoptat de celebritati precum Alessandro Del Piero, Pierce Brosnan, Robert Downey Jr, David Bisbal, Diego Boneta, Devon Franklin, Kevin Hart, Ian Bohen! Colecția pentru bărbați a fost realizată din materiale excepționale din mătase, cașmir și lână este combinată într-un mod spectaculos cu rochiile semnate tot Cătălin Botezatu, întregind astfel peisajul haute-couture al evenimentului.

Citeşte şi: Carmen Brumă, apariție răvășitoare la Premiile Unica.ro 2024

Citeşte şi: Premiile Unica.ro 2024. Lista completă a câștigătorilor

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, desemnat „regele modei românești” în Dubai: „Sunt mândru că am cucerit și lumea arabă” / Exclusiv

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, reacție nervoasă în culisele unui eveniment: „Prostia, amatorismul și oamenii care mă copiază!” / Exclusiv

Cătălin Botezatu ne-a vorbit despre cele mai recente proiecte ale sale și ne-a spus câte ceva și despre tendințele modei pentru vara aceasta.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Mă ocup de evenimente minunate, cu oameni minunați. Am fost onorat să fac în seara aceasta un show de modă semnat Cătălin Botezatu pentru o lume atât de selectă. Și, în rest, pregătesc noi colecții, colecțiile pentru New York, Paris și Atena. Plec la Euriovision, nu plec să cânt, plec pentru că sunt imaginea sponsorului oficial al Eurovision de ani de zile. Cel mai tare mă bucură faptul că o voi reîntâlni pe Loreen, care este preferata mea, tocmai de aceea, în searaa aceasta, am și închieat cu Euphoria”, ne-a declarat designerul.

Care sunt tendințele modei pentru vara 2024

Potrivit designerului, vara aceasta se va traduce prin multă culoare și mai multă îndrăzneală pe plan vestimentar.

“Culoare, multă culoare, atât la bărbați, cât și la femei. Materiale vaporoase, împrimeuri florale, multă îndrăzneală, aș putea spune. Vara este foarte ofertatnă, dacă vorbim pe segmente. Dar în vara aceasta se va purta multă culoare”, a explicat Cătălin Botezatu.

Botezatu, noi investigații medicale după Untold

Cătălin Botezatu s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe probleme de sănătate, iar în urmă cu câteva luni medicii i-au descoperit o tumoare în spatele apendicelui.

În prezent, designerul se simte bine, dar tot este nevoit să meargă la controale medicale frecvente. „Acum bine. O să merg la un control în august, după Untold, iar în rest ok„, ne-a mai spus Botezatu în cadrul evenimentului Unica.

Sursă foto: Facebook, Vlad Chirea

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton