Cătălin Bordea, prima reacție după ce fosta soție, Livia Eftimie, a fost atacată dur de prietenii lui: „Am niște prieteni foarte buni”

.

Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a fost criticată dur de prietenii comediantului după ce a decis să împărtășească versiunea ei în privința despărțirii, la aproximativ un an de la semnarea divorțului. Cătălin a făcut prima declarație despre cele întâmplate, la solicitarea jurnaliștilor.

Cătălin Bordea, prima reacție după ce fosta soție, Livia Eftimie, a fost criticată dur de prietenii lui

Cătălin Bordea (39 de ani) și Livia Eftimie (37 de ani) au format un cuplu din 2012 până în 2023. Cei doi au semnat actele de divorț pe 13 iulie anul trecut, la notar. Cu toate acestea, problemele din căsnicia lor începuseră cu mult timp înainte, susține Livia. La aproximativ un an de la divorț, Livia a decis să împărtășească versiunea ei în ceea ce privește separarea.

Dezvăluirile Liviei Eftimie au stârnit multe reacții, majoritatea negative, din partea prietenilor fostului ei soț, printre care Nelu Cortea, Radu Bucălae și Ioana State. Singura care i-a luat apărarea Liviei până acum a fost nașa de cununie a fostei familii Bordea, Alexandra. În rest, toți ceilalți prieteni ai fostei perechi au criticat-o aspru pe Livia.

„E foarte interesant cum o femeie care a primit tot ce a vrut, a fost lăsată să decidă felul în care să își trăiască viața și relația de cuplu, a fost iubită orbește, a fost susținută și i s-a oferit ajutorul ori de câte ori a fost nevoie, acum e victimă, pentru simplul fapt că s-a plictisit și i s-au aprins călcâiele după altul”, a fost o parte din mesajul lui Nelu Cortea.

Citește și: Nelu Cortea, mesaj acid pentru Livia Eftimie: „Aveai alte planuri”. Mai mulți comedianți au sărit în apărarea lui Cătălin Bordea

Citește și: Livia Eftimie rupe tăcerea după divorț. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Cătălin Bordea: „Credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns”

Citește și: Ce fel de soție era Livia Eftimie, fosta parteneră de viață a lui Cătălin Bordea. Nașa lor de cununie a dat cărțile pe față: „Am încercat să le fiu aproape”

„Au fost prietenii noștri”

Ulterior, contactat de jurnaliștii Spynews.ro, Cătălin Bordea a reacționat la tot ce s-a scris în ultimele zile despre fosta lui soție.

„Nu prea urmăresc subiectul, pentru că am foarte multă treabă. Am niște prieteni foarte buni, care au fost prietenii noștri. Dacă au spus ceva înseamnă că au fost «lezați» de ceva anume”, a declarat Cătălin Bordea, pentru Spynews.ro.

Ioana State, Nelu Cortea, Radu Bucălae și Teodora Nedelcu au sărit în apărarea lui Bordea, în urma acuzațiilor lansate de Livia Eftimie despre felul în care se purta cu ea în relație. Prietenii lui Bordea au combătut punct cu punct toate plângerile pe care aceasta le-a expus pe rețelele sociale.

Cu cine și-au refăcut Livia Eftimie și Cătălin Bordea viețile după divorț

Cătălin Bordea și prietenii lui susțin că infidelitatea Liviei Eftimie a fost motivul divorțului. Fosta soție a comediantului și nașa de cununie a familiei Bordea, Alexandra, susțin că mariajul lor era deja destrămat în momentul în care Livia a început o relație cu artistul Paul Mărăcine, cunoscut publicului sub pseudonimul Spike.

La rândul lui, în prezent, Cătălin Bordea formează un cuplu cu Elena Ardeleanu, o tânără care locuiește în Dubai și pe care a cunoscut-o pe rețelele sociale.

„Îmi place foarte mult de ea pentru că e o femeie extraordinară. Luăm fiecare zi așa cum vine și vedem unde o să ajungem. Pare formal, dar chiar așa este”, a spus Cătălin Bordea pentru Cancan.ro.

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton