Cât costă rochia pe care Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi, a purtat-o la ședința foto dinainte de nuntă: „O celebrare a eleganței” / Galerie foto

.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit civil pe 25 decembrie anul trecut și religios pe 14 iulie anul acesta. După nuntă, tânăra de 24 de ani și-a făcut contul de Instagram public. Ulterior, Elena a publicat mai multe imagini din ziua nunții în mediul online, precum și fotografii de la o ședință foto realizată înainte de eveniment. Studenta a optat pentru o rochie mini fără bretele cu imprimeu floral, în valoare de câteva zeci de mii de lei.

Elena Tănase, într-o rochie de aproape 1600 de euro la ședința foto dinainte de nunta cu Ianis Hagi

Ianis Hagi (25 de ani) și Elena Tănase (24 de ani) formează un cuplu discret de mai mulți ani. Perechea s-a logodit în vara anului trecut, la Paris, și și-a oficializat relația la sfârșitul aceluiași an, în prima zi de Crăciun, la București. Cununia religioasă a avut loc anul acesta pe 14 iulie, tot la București. Înainte de eveniment, mirii au realizat o ședință foto care să le servească atât ca amintire, cât și pentru realizarea invitațiilor la nuntă. Imaginile s-au regăsit în paginile unei invitații sub formă de ziar.

Pentru ședința foto de dinaintea nunții, Elena Tănase a optat pentru o rochie Magda Butrym cu imprimeu floral în valoare de 1592 de euro, respectiv aproximativ 7900 de lei. Tot o rochie Magda Butrym a purtat tânăra și în ziua logodnei cu fotbalistul. Imaginile cu Ianis și Elena Hagi au strâns peste 40.000 de aprecieri și peste 100 de comentarii apreciative.

„O celebrare a eleganței și frumuseții dintre două inimi care au ales să bată la unison pentru totdeauna!”; „Fără cuvinte!!!”; „Sunteți adorabili!”; „Superbi!”, au fost câteva dintre comentariile postării.

Elena Tănase, colecție impresionantă de rochii de designer

Elena Hagi este în mod clar pasionată de modă, lucru care se reflectă în fiecare alegere vestimentară a ei. Tânăra are o colecție impresionantă de accesorii și rochii de designer. Până acum, Elena a purtat rochii create de brandurile Versace, Marchesa, Balenciaga și Zimmerman, printre altele. Totodată, studenta deține și câteva bijuterii de lux, printre care se numără un ceas Rolex Daytona și o brățară Cartier Juste un Clou.

Descoperă în GALERIA FOTO de mai jos cele mai elegante ținute purtate de soția lui Ianis Hagi până în prezent:

Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi

Elena Tănase are 24 de ani și este de origine aromână, asemeni lui Ianis Hagi. Tânăra provine din Constanța, unde a urmat Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”. Ulterior, Elena ar fi ales să-și continue studiile în străinătate. Potrivit Antena 1, Elena încă este studentă. Tatăl tinerei este Dimciu Palavoti Tănase, om de afaceri în construcții și agricultură.

Ianis Hagi și Elena Tănase s-ar fi cunoscut pe când fotbalistul juca la FC Viitorul, actuala Farul Constanța. Sportivul a postat prima fotografie cu Elena pe Instagram în noiembrie 2022, iar în octombrie anul următor, perechea a organizat o petrecere de logodnă la Constanța.

Foto: Instagram/@elennat

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton