Cât costă rochia pe care Asiana Peng a purtat-o la cununia civilă cu Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf

.

Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf, și fosta gimnastă Asiana Peng s-au căsătorit civil vineri, 30 august, într-un cadru restrâns. Asiana a optat pentru o rochie albă mini la un preț foarte accesibil.

Cât costă rochia pe care Asiana Peng a purtat-o la cununia civilă cu Luca Reghecampf

Luca Reghecampf și Asiana Peng formează un cuplu din vara anului 2021. S-au logodit în vara următoare, iar în luna august a acestui an, după trei ani de relație, au spus „DA” în fața ofițerului stării civile.

Luca Reghecampf este fiul cel mare al antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf din primul mariaj al acestuia cu Mariana Pfeiffer. Luca are trei frați mai mici, pe Laurențiu Junior, din căsnicia tatălui său cu Anamaria Prodan, și pe Liam și Landon din actuala relație a fostului jucător de fotbal cu Corina Caciuc.

La doar 24 de ani, Luca Reghecampf și Asiana Peng au făcut o cununie civilă discretă, la care au participat doar câțiva dintre apropiații perechii. Luca a purtat un costum albastru închis și o cămașă albă, în timp ce Asiana a optat pentru o rochie albă mini, din material satinat.

În mediul online, rochia purtată de Asiana Peng la cununia civilă cu Luca Reghecampf este redusă în prezent cu 40% de la prețul de 623.37 RON la cel de 374.02.

Citește și: De ce nu au divorțat încă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Dezvăluirile făcute de impresară: „Am fost icoana vieții lui”

Mesajul Anamariei Prodan pentru Luca Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a publicat, la rândul lui, o fotografie cu mirii, alături de mesajul: „Casă de piatră”. Ulterior a mai publicat o imagine cu Luca și cu fratele lui mai mic, Laurențiu Junior, alături de descrierea: „La mulți ani, Bebe! Casă de piatră, Luca! Vă iubește tata enorm”.

„Casă de piatră, copil minunat!”, a scris și Anamaria Prodan la Instagram Story.

Citește și: Bebeto, atac dur la adresa tatălui său, Laurențiu Reghecampf, după ce acesta nu a fost la ziua lui de naștere. „Minte că mă caută”

Cine este Asiana Peng

Asiana Peng s-a născut în anul 2000, pe 21 ianuarie, și provine dintr-o familie mixtă, cu o mama româncă și tatăl chinez. Asiana a fost membră a echipei olimpice a României și deține un palmares impresionant. Asiana are 50 de medalii obținute în competiții naționale și internaționale. Tânăra a cucerit medalii de aur la bârnă și la sol.

În anul 2020, soția lui Luca Reghecampf a participat și la emisiunea „Survivor România”. Cu cinci ani înainte, tânăra a fost exclusă din lotul național de gimnastică. Acest fapt a determinat-o pe mama ei, Silvana Peng, să adreseze o scrisoare deschisă ministrului Tineretului și Sportului. În respectiva scrisoare, Silvana susținea că sportivii de la Izvorani au fost supuși unor practici experimentale.

Ulterior, Silvana Peng a depus plângeri la DNA împotriva antrenorilor Octavian Bellu și Mariana Bitang, precum și împotriva Federației Române de Gimnastică. Mama Asianei a adus acuzații de abuz în serviciu și discriminare pe bază de rasă.

Federația Română de Gimnastică a răspuns imediat și a intentat un proces pentru calomnie împotriva Silvanei Peng. FRG a cerut despăgubiri în valoare de 100.000 de euro pentru defăimarea antrenorilor și conducerii federației. În ianuarie 2019, familia gimnastei a obținut câștig de cauză în acest proces complicat.

Foto: Instagram/@asianapeng

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton