Cât costă o omletă la restaurantul lui Dani Oțil din București: „O idee grasă”

.

Vloggerul Matei Teodoru a dezvăluit cât l-a costat o omletă la restaurantul lui Dani Oțil din București. Potrivit lui Teodoru, localul matinalului de la Antena 1 ar fi cunoscut pentru unele dintre cele mai delicioase mic dejunuri și bunch-uri din Capitală.

Cât te costă să iei micul dejun la restaurantul lui Dani Oțil din nordul Capitalei

Matei Teodoru a mâncat la restaurantul pe care Dani Oțil (44 de ani) îl deține în zona de nord a Capitalei. Vloggerul a dezvăluit cât l-a costat un mic dejun pentru două persoane în localul prezentatorului de la Antena 1.

Matei Teodoru a comandat o omletă caprese și pâine prăjită cu avocado și ouă poșate. Omleta caprese conține ouă, roșii cherry și bocconcini, un preparat tip mozzarella, din lapte de bivoliță, realizat sub forma unor bile de dimensiunea unui ou de prepeliță. În cazul celui de-al doilea preparat, avocado transformat în sos guacamole este întins pe două felii de pâine prăjite, cu câte un ou poșat și sos bearnaise/bearnez deasupra.

De la comandă până la sosirea preparatelor a durat mai puțin de un sfert de oră, a precizat vloggerul, respectiv între 13 și 14 minute.

„Până acum, pe viteza de servire, plating și locație, restaurantul stă top”, a spus vloggerul pe YouTube.

Citește și: Cât costă o porție de paste și un orez cu lapte la restaurantul lui Florin Ristei din Centrul Vechi: „Sunt absolut geniale”

Citește și: Cât costă să mănânci în restaurantul lui Virgil Ianțu. Mai multe vedete i-au trecut deja pragul

„E o omletă corectă. Nu e ieșită din comun.”

După ce a testat preparatele comandate, tânărul a arătat nota de plată și a dat o notă pentru raportul calitate – preț.

Matei Teodoru s-a declarat mulțumit de primul preparat gustat, avocado toast cu ouă poșate, căruia i-a lipsit doar puțină sare. Cât despre omletă, vloggerul a spus că era destul de grasă pentru gustul lui.

„O idee grasă omleta asta, n-am să vă mint. Acasă aș fi făcut-o cu mozzarella light, cu albușuri în loc de ouă întregi. Dar astăzi nu ținem cont de calorii, ținem cont doar de gust. Îi mai trebuie puțină sare. Bun rău! Un mic dejun corect, aș putea spune”, a spus Matei Teodoru.

„E o omletă corectă. Nu e ieșită din comun, să zici: «N-am mai mâncat așa o omletă…»”, a spus și prietenul și cameramanul lui Matei Teodoru.

Citește și: Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mănânci la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Citește și: Constantin Enceanu și-a deschis pizzerie la Craiova. Cât costă o pizza la restaurantul artistului: „Sunt foarte gustoase”

Ce notă a primit micul dejun de la restaurantul lui Dani Oțil ca raport calitate – preț

Matei Teodoru a dat o notă de 8,75 exclusiv mâncării.

„Raport calitate, cantitate, preț ar fi undeva la 8,25”, am spus vlogerul.

Tânărul a precizat și că nota de plată nu i s-a părut nici mare, nici mică, ci în concordanță cu locația restaurantului.

Același vlogerul a spus și cât costă o porție de paste și un orez cu lapte la restaurantul lui Florin Ristei din Centrul Vechi.

Foto: Capturi YouTube

Ultima modificare martie 5, 2025 12:13 pm

PE ACELAȘI SUBIECT
    
Vedete din Romania Vedete internationale