Cât costă biletele de avion dus-întors către Thailanda, Malaezia și Indonezia, țările în care s-a filmat Asia Express 2024

.

Cele nouă echipe de la Asia Express 2024 au pornit pe Drumul Zeilor din Thailanda, urmând ca, pe parcursul celor 11 etape, să traverseze și țările Malaezia și Indonezia. Ultima oprire va fi pe celebra insulă Bali, una dintre destinațiile favorite ale vedetelor din întreaga lume. Citește în continuare dacă vrei să afli cât costă, în medie, biletele de avion către cele trei destinații exotice în care s-a filmat noul sezon al reality show-ului de la Antena 1.

Cât costă biletele de avion dus-întors către Thailanda, Malaezia și Indonezia, țările în care s-a filmat Asia Express 2024

Cel mai dur concurs televizat al momentului, Asia Express, a revenit la Antena 1 pe 1 septembrie 2024. Thailanda, Malaezia și Indonezia sunt țările care au pus la grea încercare cele nouă echipe plecate în aventura vieții lor, la capătul lumii. Până acum, competiția s-a încheiat deja pentru perechea formată din Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, după două trasee de ultima șansă jucate.

Toți cei 18 concurenți au experimentat cultura locală din cele trei state de pe continentul asiatic pe parcursul a aproximativ două luni. Thailanda, Malaezia și Indonezia se află în topul celor mai vizitate țări din Asia. Din acest motiv, am fost curioși să aflăm cât costă, în medie, biletele de avion către acește țări.

Citește și: Conflict de proporţii între Anca Ţurcaşiu şi Selina, iubita lui Victor Slav la Asia Express 2024. Actriţa, iritată de porecla primită: „Nu puteam să fiu bomba sexy?”

Zborul către Indonezia este cel mai lung

Potrivit Booking.com, în medie, zborul către Thailanda durează aproximativ 14 ore și 15 minute doar călătoria dus și costă în jur de 1715 de euro dus-întors.

Conform aceleiași surse, prețul mediu pentru biletul de avion din România spre Malaezia este de 2005 euro pentru o călătorie dus-întors. Zborul durează aproximativ 15 ore și 24 minute.

Indonezia este țara cea mai îndepărtată de România. Astfel, zborul către această destinație durează aproximativ 18 ore, iar costul mediu al unei călătorii dus-întors se învârte în jurul a 2802 euro.

Citește și: Suma impresionantă pe care ar fi primit-o Anca Țurcașiu pentru participarea la Asia Express 2024. E un număr cu multe zerouri

Cine sunt concurenții celui mai nou sezon Asia Express

Și în acest sezon tot nouă echipe formate din vedete și influenceri au acceptat provocarea de a porni în aventura vieții lor.

Citește și: Cine este Oana Paraschiv de la Asia Express. Provine dintr-o familie de preoți

Drumul Zeilor a promit provocări de proporții legendare

Sezonul 7 Asia Express s-a întors în inima celui mai magnetic amestec de culturi și credințe de pe Terra: Asia. Drumul Zeilor a anunțat provocări de proporții legendare, după trei sezoane filmare în America de Sud.

Secole de istorie vor aduce în fața telespectatorilor peisaje de poveste și tradiții emblematice. Noul sezon va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, dar și despre puterea de a te reinventa. 

Foto: Instagram; Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton