Cât a costat inelul de logodnă oferit de Ianis Hagi iubitei sale. Fiul lui Gică Hagi i-a cerut mâna Elenei Tănase la Paris

.

Ianis Hagi a făcut pasul cel mare și s-a logodit cu iubita sa. Fiul legendarului Gică Hagi a cerut-o pe Elena Tănase de soție, într-un cadru romantic, ca la carte, în Paris.

Ianis și Elena formează de mulți ani un cuplu, dar au fost mereu discreți cu relația lor. Ei bine, iată că acum a venit momentul să-și împărtășească dragostea cu toată lumea. Băiatul lui Gică Hagi a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii cu momentul în care îi dă inelul de logodnă și îi pune marea întrebare iubitei.

Câți bani a dat Ianis Hagi pe inelul de lgodnă

„You. Me. Oui” – a scris Ianis Hagi pe Instagram în dreptul fotografiilor în care îi oferă inelul. Elena Tănase nu a ezitat niciun moment și a accepta cererea tânărului fotbalist și frumoasa bijuterie.

Inelul de logodnă cu diamante pe care Ianis Hagi i l-a oferit Elenei Tănase ar fi estimat undeva la 50 mii de euro, notează cancan.ro.

Gică Hagi s-a declarat extrem de fericit de decizia fiului de a se căsători.

 „Sunt bucuros, fericit. Bravo lui că își asumă, e responsabil. Știe ce face în viață. Eu sunt foarte liniștit ca părinte. Nu, doar ce s-a întâmplat. Ne-au spus, le-am zis să se împace, să țină unul la celălalt și să meargă împreună pentru că împreună sunt puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește și eu mă bucur pentru decizia lui”, a spus Gică Hagi la Digi Sport 1.

Citeşte şi: De la fiica regelui fotbalului la prințesa scenei: Kira Hagi, pe coperta revistei Unica ianuarie 2020

Citeşte şi: Kira Hagi va apărea în aceeași producție Netflix cu Michelle Obama

Citeşte şi: Iubita lui Ianis Hagi, implicată într-un accident rutier în Scoția

Citeşte şi: Kira Hagi, poveste de iubire alături de fiul cântăreței Nicola

La începutul acestui an, Ianis a declarat că dorește să-și întemeieze o familie împreună cu iubita lui.

„Relaţia mea îmi place să o am privată, pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine.

Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e”, spunea Ianis Hagi, la Pro Arena, în februarie 2023.

Cine este viitoarea soție a lui Ianis Hagi

Elena Tănase este din Constanța și provine dintr-o familie bună, înstărită de aromâni. Tatăl ei este Dimciu-Palavoti Tănase, afacerist în domeniul construcțiilor și în agricultură.

Logodnica lui Ianis a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, din Constanța.

Cei doi s-au cunoscut pe când Ianis încă juca la FC Viitorul, actuala Farul Constanța.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton