Carmina Vârciu s-a apucat de afaceri. „Nu o consider muncă. Pare chiar terapeutic!” Cu ce se ocupă fiica lui Liviu Vârciu

.

Carmina Vârciu, fiica lui Liviu Vârciu, din căsnicia cu Ami Teiceanu, s-a apucat de afaceri.

În vârstă de 21 de ani, fata fostului membru L.A. a renunțat la activitățile pe care le avea și împreună cu iubitul ei se dedică în exclusivitate unui business cu lumânări confecționate manual.

„Mă axez și îmi investesc tot timpul și energia în noua afacere”

Carmina este student la Facultatea de Jurnalism din București, dar spune că nu dorește să profeseze în acest domeniu. Până de curând, ea s-a ocupat de promovarea atelierului de modă al Anei Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu, dar a renunțat la acest job.

„Nu mai merg la jobul pe care l-am avut înainte, acum mă axez și îmi investesc tot timpul și energia în noua afacere. Și pe care sincer nu o consider muncă pentru că îmi place atât de mult tot procesul încât mi se pare chiar terapeutic să le fac. Eu împreună cu partenerul meu și mama lui ne ocupăm de tot ce înseamnă proiectul DC.candelsandmore. (…)

Ai mei mă susțin și ar fi de acord cu aproape orice mi-aș propune să fac. Mă bucură mult că m-au lăsat și mă lasă să descopăr lucruri noi, dar mai ales că prin toate încercările mele am ajuns să găsesc ceva care îmi place și chiar îmi iese” – a povestit ea, în cadrul unui interviu pentru fanatik.ro.

“Planul meu este să mă lansez și în muzică, dar nu cu tata”

Tot legat de carieră, tânăra spunea anul trecut că se gândește să cocheteze și cu muzica, pentru că a moștenit talentul tatălui ei celebru.

Citeşte şi: Ce relație are Liviu Vârciu cu fiica cea mare, Carmina. Tânăra a spus cum se înțelege cu tatăl ei

Citeşte şi: Carmina Vârciu a slăbit 10 kg și nu se oprește aici. „Super fericită!” Cum arată acum fata lui Liviu Vârciu

Citeşte şi: Fiica lui Liviu Vârciu, schimbare drastică de look. Cum arată Carmina acum

Citeşte şi: Fiica lui Liviu Vârciu, dezvăluiri depre relația cu celebrul să tată. Cum își câștigă banii Carmina

“Planul meu este să mă lansez și în muzică, dar nu cu tata. Vreau să am un debut singură, de impact, nu aș dori să am o primă piesă cu el. Pe viitor, da, mi-ar plăcea să cântăm și împreună. Am moștenit vocea lui, dar parcă eu cânt un pic mai bine. O să activez în zona asta, de dance, pop. Numele Vârciu, recunosc, îmi poartă noroc. N-o să renunț la el, nici când mă voi mărita, voi lua și numele soțului, dar îl voi păstra și pe cel al tatălui” – a spus ea în august 2023, pentru playtech.ro.

„Mama e îngerul meu păzitor”

Până la finalizarea studiilor, Carmina Vârciu mai primește ajutor financiar și din partea părinților ei, cu care are o relație excelentă.

“Mama e îngerul meu păzitor. Știe tot, vorbim tot, mă îndeamnă la tot ce e mai bun pentru mine, mă susține indiferent de orice, înainte de relația mamă-fiică, suntem cele mai bune prietene, așa cum îmi place mie să îi spun. Este o parte din inima mea. Cu tata, chiar dacă au fost perioade mai bune și perioade mai puțin bune, mă înțeleg foarte bine. Vorbim aproape zilnic, de văzut nu ne vedem atât de des pentru că uneori avem programe diferite, dar serile ne sunăm pe FaceTime și povestim”, a spunea Carmina, anul trecut, pentru ciao.ro.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton