Carmina Vârciu a slăbit 10 kg și nu se oprește aici. „Super fericită!” Cum arată acum fata lui Liviu Vârciu

.

Carmina Vârciu a trecut printr-o transformare fizică notabilă în ultima perioadă. Fata cea mare a lui Liviu Vârciu, în vârstă de 21 de ani, a dezvăluit în mediu online că a slăbit 10 kg și a postat câteva fotografii cu noua siluetă.

Carmina este fata lui Liviu Vârciu din  căsnicia cu Ami Teiceanu (40 de ani). Tatăl ei celebru, în vârstă de 41 de ani, mai are doi copii, un băiat și o fată, din relația cu actuala parteneră de viață, Anda Călin (32 de ani).

Carmina Vârciu a slăbit 10 kg

Carmina a făcut un InstaStory în care a publicat câteva imagini cu ea îmbrăcată într-un costum mov sport, în timp ce se întorcea de la sala de fitness.

“-10 kg. Aproape se simte minunat” – a transmis ea, lăsând să se înțeleagă că nu se va opri aici și urmează să mai dea jos și alte kilograme.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Carmnia Vârciu acum, după ce a slăbit.

Pentru a slăbi, Carmina nu a ținut vreo dietă anume, dar din cauza stresului din ultima perioadă, a mâncat mai puțin și acum optează, în special, pentru fructe și salate.

Am fost super fericită și eu că am reușit să dau jos aproape 10 kilograme. N-am ținut nicio dietă, am avut o perioadă foarte, foarte stresantă, m-am stresat foarte mult cu multe lucruri și situații, nu prea am mâncat ce-i drept, dar nu recomand, am încercat să mă mențin cu fructe, salate, mai scăpam și câte un fast-food pe acolo, dar nu foarte des.

Citeşte şi: Cine este Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu. „L-am cunoscut într-un restaurant”

Citeşte şi: Cine a fost prima iubire a lui Liviu Vârciu. Este o artistă cunoscută

Citeşte şi: Liviu Vârciu, mesaj dur și tăios primit de la fiica sa cea mare, Carmina

Citeşte şi: Fiica lui Liviu Vârciu, dezvăluiri depre relația cu celebrul să tată. Cum își câștigă banii Carmina

Îmi doream foarte mult să slăbesc și îmi mai doresc să dau jos câteva kilograme. (…) M-am și limitat însă de la mâncare, am și rărit sucurile acidulate, am început să beau și mai multă apă, poate și de asta” – a spus Carmina pentru Spynews.ro.

”Nu am mai făcut sport de super mult timp”

Legat de activitatea fizică, Carmina a explicat că în trecut mergea des la sală, dar a făcut o pauză de ceva timp. Acum, a revenit în sala de fitness și s-a apucat serios de treabă.

”Nu am mai făcut sport de super mult timp. Mai demult făceam sport, dar acum am reînceput. Mi-am dat seama că dacă încep să fac mișcare îmi relaxez creierul ușor și pot să iau deciziile altfel, pur și simplu mă luminez, mă înseninez, îmi oxigenez creierul”– a mai precizat ea, pentru aceeași sursă.

Carmina Vârciu s-a mutat singură în București

Fata lui Liviu Vârciu s-a mutat într-un apartament în Capitală pe care l-a primit de la tatăl ei și pe care l-a amenajat după bunul plac. De altfel, la petrecerea UNICA din acest an, Carmina mărturisea că, atunci când tatăl ei i-a oferit apartamentul, visul ei de a locui singură a prins contur.

„Surpriza pe care am primit-o de la el ultima oară a fost apartamentul. E ceva măreț. El prin apartamentul ăsta m-a ajutat să îmi îndeplinesc visul de a sta singură. Să îmi aranjez lucrușoarele așa cum vreau eu. Mă mai surprinde, dar ne-am obișnuit să ne întrebăm înainte. Mă întreabă dacă am nevoie de ceva și comunicăm”, a spus Carmina, la Unica Urban Party.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton