Carmina, fata lui Liviu Vârciu, își dorește o carieră în muzică. „Nu cu tata. Eu cânt un pic mai bine!”

.

Carmina Vârciu vrea să se lanseze în muzică., dar fără ajutorul tatălui ei celebru. În vârstă de 21 de ani, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, din fosta relație cu Amy Teiceanu, are de gând să debuteze singură în industria muzicală pentru că spune că a moștenit talentul lui muzical.

„Am moștenit vocea lui!”

Momentan, Carmina este la facultate și pentru a se susține financiar face conținut online, vlogguri și blogguri. Dar baza vine de la părinți, care o ajută cu bani ori de câte ori are nevoie.

”Mai fac vlog, blog, mai câștig un ban, nu mult, dar mă mai ajută și tata și mama, cât sunt studentă, ca să mă axez doar pe facultate. Planul meu este să mă lansez și în muzică, dar nu cu tata. Vreau să am un debut singură, de impact, nu aș dori să am o primă piesă cu el.

Pe viitor, da, mi-ar plăcea să cântăm și împreună. Am moștenit vocea lui, dar parcă eu cânt un pic mai bine. O să activez în zona asta, de dance, pop. Numele Vârciu, recunosc, îmi poartă noroc. N-o să renunț la el, nici când mă voi mărita, voi lua și numele soțului, dar îl voi păstra și pe cel al tatălui”, a declarat Carmina Vârciu, pentru playtech.ro.

“Mama e îngerul meu păzitor!”

Carmina s-a mutat în București de ceva vreme, într-un apartament pe care tatăl ei i l-a dăruit și pe care și l-a amenajat după bunul plac.

Tânăra are o relație excelentă cu ambii părinți și primește din partea lor toată susținerea de care are nevoie.

“Mama e îngerul meu păzitor. Știe tot, vorbim tot, mă îndeamnă la tot ce e mai bun pentru mine, mă susține indiferent de orice, înainte de relația mamă-fiică, suntem cele mai bune prietene, așa cum îmi place mie să îi spun. Este o parte din inima mea.

Citeşte şi: Carmina Vârciu a slăbit 10 kg și nu se oprește aici. „Super fericită!” Cum arată acum fata lui Liviu Vârciu

Citeşte şi: Fiica lui Liviu Vârciu, dezvăluiri depre relația cu celebrul să tată. Cum își câștigă banii Carmina

Citeşte şi: Fiica lui Liviu Vârciu, schimbare drastică de look. Cum arată Carmina acum

Citeşte şi: Ce relație are Liviu Vârciu cu fiica cea mare, Carmina. Tânăra a spus cum se înțelege cu tatăl ei

“Parcă el este fratele meu mai mare!”

Cu tata, chiar dacă au fost perioade mai bune și perioade mai puțin bune, mă înțeleg foarte bine. Vorbim aproape zilnic, de văzut nu ne vedem atât de des pentru că uneori avem programe diferite, dar serile ne sunăm pe FaceTime și povestim”, a spus Carmina, acum câteva luni, potrivit ciao.ro.

Despre tatăl ei, Carmina a mai spus că îl vede ca pe un frate mai mare. Dar chiar și așa, artistul pune piciorul în prag când situația o cere.

“Parcă el este fratele meu mai mare. Ne distrăm super bine când suntem împreună, ne place să ne prostim avem multe lucruri în comun. Dar când trebuie să își ia rolul de tată și să avem o discuție serioasă, știe să facă asta destul de bine” –  a mai spus ea.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton