Carmina, fata cea mare a lui Liviu Vârciu, mesaj de recunoștință pentru mama ei, la împlinirea a 22 de ani: „Femeia asta superbă m-a adus la viață”

.

Carmina Teiceanu Vârciu a împlinit 22 de ani pe 8 mai 2024. Cu ocazia aniversării sale, tânăra a postat un mesaj de recunoștință pentru mama ei, Ami Teiceanu. Carmina a fost sărbătorită pe rețelele sociale de tatăl ei, Liviu Vârciu, și de o parte dintre prieteni.

Carmina Teiceanu Vârciu, mesaj de recunoștință pentru mama ei, la împlinirea a 22 de ani

Fiica lui Liviu Vârciu și a lui Ami Teiceanu a împlinit 22 de ani miercuri, 8 mai. Carmina este creator de conținut online de câțiva ani, iar de la sfârșitul anului 2023 deține și un business cu lumânări parfumate. Cu ocazia aniversării sale, Carmina a postat un mesaj de mulțumire pentru mama ei.

„Mamă și fiică, 44 de ani și 22 de ani. Eu nu văd nicio diferență. Fix acum 22 de ani, într-o zi ca asta de miercuri, m-a adus la viață femeia asta superbă. Sunt mândră că ești mama mea, sunt mândră să fiu fiica ta. Îți mulțumesc pentru tot! Te iubesc!”, a scris Carmina Teiceanu Vârciu în mediul online.

„La mulți ani fetița lui tati!”, i-a urat Liviu Vârciu fiicei sale, la Insta Story.

Citește și: Carmina Vârciu s-a apucat de afaceri. „Nu o consider muncă. Pare chiar terapeutic!” Cu ce se ocupă fiica lui Liviu Vârciu

„Toate lecțiile primite de la viață au ajutat la îmbunătățirea mea ca om”

Tot pe Instagram, cu câteva ore înainte, Carmina a postat un mesaj despre semnificația acestei zile de naștere pentru ea. Mai exact, tânăra a scris o scrisoare de la ea pentru ea.

„Pot începe prin a spune că sunt mândră de mine. Chiar sunt. Sunt fericită și recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat până acum. Toate lecțiile primite de la viață și toate situațiile prin care am trecut au ajutat la dezvoltarea și îmbunătățirea mea ca om”, și-a început Carmina scrisoarea.

Citește și: Motivul neașteptat pentru care fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, a fost vizitată de Poliție: „Nu știu dacă am făcut bine”

„O să muncesc cât mai mult pentru a îmi extinde afacerea”

În ultimii câțiva ani, Carmina a reușit să adune în jurul ei o comunitate online de peste 50.000 de urmăritori pe Instagram și de peste 210.000 pe TikTok. Este studentă la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București și din 2023 are prorpiul business cu lumânări parfumate.

„Muncesc și o să muncesc cât mai mult pentru a îmi extinde afacerea până depășesc limitele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă și că întotdeauna m-a ajutat și m-a ascultat. Am acumulat o anumită experiență până la vârsta asta minunată, și chiar simt că sunt un alt om față de anii trecuți. Cred că asta e și ideea. Să te dezvolți, exact așa cum am făcut-o și eu”, a mai scris Carmina în mediul online.

Citește și: Carmina, fata lui Liviu Vârciu, își dorește o carieră în muzică. „Nu cu tata. Eu cânt un pic mai bine!”

Ce relația are Carmina cu părinții ei în prezent

„Mai am multe de învățat și de experimentat, dar revenind la începutul scrisorii, cum am spus, sunt mândră de mine. Aș mai avea multe de zis, dar restul le păstrez pentru sufletul meu. 22 e numărul meu norocos și am așteptat mult vârsta asta, așa că am să mă bucur cât pot eu de ea”, a încheiat tânăra.

Carmina spune că a fost urmărită, vrând, nevrând, de celebritatea tatălui ei, dar că nu a profitat de pe marginea ei. Deși Liviu Vârciu a fost mai puțin prezent în primii ani de viață ai Carminei, acum, atât el, cât și Ami Teiceanu sunt un sprijin pentru fiica lor din toate punctele de vedere.

Liviu Vârciu i-a cumpărat Carminei un apartament și o mașină, iar în prezent Carmina se întreține singură, din activitatea online și businessul ei. Carmina are doi frați mai mici din partea tatălui, pe Anastasia Maria și Matei Liviu, din actuala relație a tatălui ei cu Anda Călin.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton