Carmen Negoiță, apariție incendiară în costum de baie. Cum s-a fotografiat pe plajă

.

Carmen Negoiță și-a surprins fanii din mediul online cu o serie de fotografii incendiare, în care apare în costum de baie. Cunoscută influenceriță este mereu activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii ei toate momentele frumoase din vacanțele sale.

Carmen Negoiță, apariție incendiară în costum de baie

Carmen Negoiță (44 de ani) arată spectaculos în costum de baie, iar dovadă sunt pozele de vară postate de ea pe Instagram. Carmen s-a pozat într-un costum de baie verde, etalându-și silueta fără cusur, în timpul unei vacanțe exotice și a primit o mulțime de complimente pentru felul în care arată.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Carmen Negoiță în costum de baie la 44 de ani.

Carmen Negoiță este o mare fană a intervențiilor estetice non-invazive

Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, fostul patron de la Dinamo, a recunoscut mereu că este adepta procedurilor estetice și nu ezită să apeleze la ele pentru a-și menține silueta. Chiar în urmă cu câteva luni, în martie, înainte să plece în Asia Express 2024, împreună cu sora ei, Andreea, Carmen Negoiță a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a-și face mici ajustări. Vedeta  și-a reconturat linia mandibulară și bărbia și a apelat la o intervenție de rinoplastie fără operație, cu scopul de a avea un nas mai drept, cu vârful ușor ridicat.

„Pentru că plec în această aventură nebună unde nu o să mă hidratez corect, nu o să mănânc corect și nu o să mă odihnesc suficient, iar vremea nu va fi cea mai prietenoasă, simt nevoia unui boost de vitamine la nivelul tenului. Există o procedură care mie îmi place foarte mult. Sculptează frumos fața și aduce un aport foarte mare de vitamine, iar pielea este foarte luminoasă. Am nevoie de acest lucru, mai ales că vom fi filmați non-stop”, a declarat Carmen Negoiță la începutul anului.

Citeşte şi: Carmen Negoiță, pe urmele lui Kim Kardashian. Schimbarea la care a recurs a fost făcută și de vedeta de peste Ocean

Citeşte şi: Carmen Negoiță: „La Rin Grand Hotel sunt camere de supraveghere, e foarte ușor de verificat dacă galeria a plecat de acolo sau nu”

Citeşte şi: Carmen Negoiță și-a făcut o nouă intervenție estetică. „Rezultatele sunt de lungă durată!”

Citeşte şi: Carmen Negoiță, primele fotografii în online cu noul iubit politician

Cu o altă ocazie, în 2022, spunea că este adepta procedurilor estetice non-invazive pentru că o ajută să arate bine pe termen lung.

„Eu consider că este foarte important să avem grijă de imaginea noastră și să prevenim sau să corectăm semnele îmbătrânirii, care sunt inevitabile. Eu am urmat mai multe proceduri non-invazive sau minim invazive de care sunt foarte încântată.

Întotdeauna am apreciat că mi-a respectat dorința de a merge spre tratamente cu rezultate naturale. Sunt adepta intervențiilor minim invazive pentru că știu că mă ajută să arăt bine pe termen lung, dar nu îmi place ca rezultatele să se vadă ostentativ” – a declarat Carmen Negoiță, citată de Libertatea.

La momentul respectiv, Carmen Negoiță și-a făcut un tratament numit M-Rejuvenation, ce presupune obținerea unui ten lipsit de riduri prin mai multe înjectări la nivelul feței.

„Înaintea împlinirii vârstei de 42 de ani, am mers la clinică pentru a face o procedură nouă, creată chiar de dumnealui (n.r. – doctorul la care se duce). Se numește M-Rejuvenation și presupune mai multe injectări, în puncte-cheie ale feței, cu un cocktail personalizat de substanțe, care vor reîntineri întregul aspect estetic.

Rezultatele finale se instalează în 2-3 luni și sunt de lungă durată, însă am început să văd diferențele deja după prima săptămână” – a spus ea acum doi ani.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton