Carmen Brumă, ședință foto topless la 47 de ani. Care este desertul preferat al nutriționistei vara: „Este cel mai nepericulos pentru siluetă”

.

Carmen Brumă are un stil de viață admirabil, bazat pe o disciplină de fier. În consecință, la 47 de ani, Carmen nu are doar o siluetă suplă și tonifiată, ci este, în primul rând, sănătoasă și plină de energie. Acest lucru este evident și în ultima ședință foto pe care a realizat-o, în care a pozat topless. Disciplina nu înseamnă, însă, să-ți refuzi toate bucuriile. În ceea ce o privește pe Carmen, o bucurie vara este să savureze un desert rece. Da, este vorba despre înghețată, „cel mai nepericulos desert pentru siluetă” cu o condiție esențială.

Carmen Brumă, ședință foto topless la 47 de ani

Carmen Brumă a realizat de curând o ședință foto nouă pentru unul dintre programele sale de slăbit. De pe set, nutriționista a postat un Instagram Story în care apare topless, de la spate. În imaginile video, Carmen poartă o pereche de pantaloni negri largi și un colier auriu cu perle de-a lungul coloanei. Videoclipul surprinde spatele și brațele tonifiate ale prezentatoarei de la „MediCOOL”.

Astăzi, Carmen Brumă și fiul ei, Vlad, au ieșit să mănânce înghețată, desertul preferat al nutriționistei în anotimpul cald. Potrivit lui Carmen, înghețata este cel mai nepericulos desert pentru siluetă, dar cu o condiție importantă.

Citește și: Ce consumă Carmen Brumă într-o zi aglomerată. „Mă ajută să controlez mai bine poftele!” Cum își începe nutriționista ziua

Care este desertul preferat al nutriționistei vara

„De departe desertul meu favorit vara este înghețata. Și în fiecare vară îmi place să descopăr sortimente noi. Dacă vorbim de siluetă, înghețata este cel mai nepericulos desert, cu condiția să fie înghețată de bună calitate și simplă, adică fără râuri de caramel, bucăți de ciocolată, nuci și alte din-astea. Evident că mie îmi plac ambele variante. Anul trecut am descoperit o înghețată cu cafea senzațională. Acum nu o mai găsesc, dar nu-mi fac griji. Găsesc eu altele și o să vă pregătesc și vouă”, a spus Carmen Brumă, la Instagram Story.

Pe lângă o alimentație echilibrată și un stil de viață activ, Carmen Brumă susține că mai există o serie de factori importanți pentru sănătatea și silueta noastră. Este vorba despre odihnă și despre evitarea stresului.

Citește și: Carmen Brumă, despre cum cum putem păcăli foamea cu un singur aliment. „Vă spun strict din experiența mea!”

Lipsa odihnei și stresul, inamicii siluetei

„Degeaba ai grijă ce mănânci și cum te miști dacă nu dormi suficient. Somnul bun, odihnitor, în dozele de care avem nevoie, este cel mai bun medicament anti-aging. (…) Dacă nu dormi suficient, dacă nu ai un somn de calitate, procesul de slăbire este încetinit”, a explicat Carmen Brumă, în exclusivitate pentru Unica.ro.

În plus, stresul ne poate afecta atât fizic și mental, cât și emoțional. Cortizolul, hormonul de stres, stimulează apetitul. De aceea, multe persoane își găsesc confortul în mâncare, de cele mai multe ori nesănătoasă. În plus, un studiu din 2016 a relevat că stresul ne încetinește metabolismul.

Foto: Instagram/@carmenbrumaofficial

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton