Carmen Brumă, fotografie superbă, de colecție, cu fiul ei și al lui Mircea Badea. Ce mare s-a făcut Vlad!

.

Carmen Brumă și-a încântat fanii din mediul online postând o fotografie în care apare cu fiul ei și al lui Mircea Badea, Vlad. Experta în nutriție este destul de rezervată cu ptivire la expunerea publică a fiului, dar acum a făcut o excepție.

Carmen Brumă, fotografie superbă, de colecție cu fiul ei

Carmen Brumă a fost câteva zile pe litortalul românesc, în Costinești, și a profitat de moment pentru a face câteva fotografii superbe acolo, iar pe unele dintre el le-a postat și pe contul său de Instagram.

Cazați la un hotel unde au mai stat și cu alte ocazii, Carmen Brumă și Vlad s-au lăsat fotografiați într-o ipostază duioasă, în care au mai fost acum opt ani. Într-un colaj foto se poate observa cum Carmen Brumă stă lângă piscină, iar băiatul se află în brațele ei. Același gen de moment a fost imortalizat și în 2016, în același loc, dar atunci băiatul era mult mai mic, având doar doi ani.

„Același loc, 8 ani diferență!”– a scris partenera de viață a lui Mircea Badea în descrierea imginii.

Cei care au văzut postarea au avut numai cuvitne de laudă la adresa nutriționistei, fiind bucuroși că împărtășește astfel de momente frumoase cu ei.

„Să vă trăiască sănătos, fericit și vlături de el să-l ocrotiți, sprijiniți și îndrumați!”

„Vă felicit! Sunteți super părinți! Să fiți sănătoși și fericiți”

”Tu nu te-ai schimbat deloc! Doar Vlad a acrescut!”

„La fel de frumoasă!” – sunt câteva dintre mesajele internauților.

Citeşte şi: Carmen Brumă, despre cele mai frecvente greșeli care ne împiedică să slăbim. „Prea mult sport!”

Citeşte şi: Carmen Brumă, ședință foto topless la 47 de ani. Care este desertul preferat al nutriționistei vara: „Este cel mai nepericulos pentru siluetă”

Citeşte şi: Carmen Brumă, despre cum putem păcăli foamea cu un singur aliment. „Vă spun strict din experiența mea!”

Citeşte și: Au peste 45 de ani și siluete de invidiat! Cum arată Carmen Brumă, Anca Țurcașiu și Andreea Marin în costum de baie și cum se mențin

Carmen Brumă, despre rolul de mamă: „E nevoie de un psihic de fier!”

Fiul cuplului Brumă-Badea a împlinit 10 ani pe 14 mai 2024. Băiatul a fost sărbătorit cu mare fast de părinții lui care i-au organizat o petrecere de neuitat într-un loc de joacă special amenajat pentru copii.

Legat de rolul de mamă, Carmen Brumă ne spunea că un lucru esențial care stă la baza ueni relații frumoase și sănătoase cu copilul este ascultarea propriului instinct.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Da, un copil îți transformă total viața, dar nu trebuie să îți fie frică de asta, chiar dacă viața ta înainte de copil e una perfectă, ideală, foarte frumoasă. Sunt multe femei care nu fac un copil tocmai pentru că se sperie de această transformare, nu e nimic de speriat, dar este o provocare și nu e ușor.

Nu e ușor și e nevoie de un psihic de fier, de multă răbdare, dar orice femeie care își dorește copilul are în ea toate instinctele necesare pentru a face ceea e mai bine pentru copilul ei. Important este să și le și asculte.” a declarat Carmen Brumă la „Fresh by Unica”.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton