Când au divorțat, de fapt, Daniela Nane și Adrian Cioroianu? Ipostazele în care au fost surprinși după aflarea idilei actriței

.

Anunțul actriței Daniela Nane (52 de ani) că a divorțat de istoricul Adrian Cioroianu (57 de ani), după ce a fost surprinsă sărutându-se cu tenorul Octavian Ene (30 de ani), a venit ca o surpriză în lumea mondenă.

Daniela Nane și Cioroianu au pus capăt unei căsnicii de șase ani fără să vorbească în public despre decizia lor, până când actrița a fost văzută în compania tânărului tenor Octavian Ene care lucrează la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde ea este director artistic.

Adrian Cioroianu: „Divorțul de Daniela Nane e un non-subiect! „

„Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire, Daniela Nane”, este mesajul transmis de actriță pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva zile.

Divorțul celor doi nu este recent. Potrivit cancan.ro, cei doi au pus punct mariajului în urmă cu doi ani, în 2022. De atunci actrița și fostul ministru de Externe au mai apărut împreună în public la diverse evenimente, încercând, probabil, să mascheze separarea.

”Am văzut ce s-a dat în presă despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Din punctul meu de vedere, divorțul de Daniela Nane e un non-subiect. Noi doi am divorțat mai demult, nu acum, când a aflat și presa. Chiar nu vreau să intru în detalii și nu am ce să spun mai multe despre treaba asta. Până la urmă, viața e făcută și cu divorțuri, nu? Eu atât am de comentat, nimic mai mult” – a explicat Adrian Cioroianu după aflarea idilei fostei lui soții cu Octavian Ene.

Deși nu mai locuiesc de ceva vreme împreună, Adrian Cioroianu și Daniela Nane mai au ocazia să se intersecteze prin prisma meseriilor lor. Recent, au fost surprinși de paparazzi intrând și ieșind din Biblioteca Națională din București, acolo unde el ocupă funcția de director.

Cum au devenit Adrian Cioroianu și Daniela Nane soț și soție

Daniela Nane și Adrian Cioroianu s-au cunoscut în 2003. Ea venea atunci dintr-o căsnicie cu fostul afacerist Viorel Popa, cu care are un fiu, Codrin. Iar el tocmai ieșise din mariajul cu Luminița, o traducătoare de limba engleză, împreună cu care are tot un băiat, Mihai. Nane și Cioroianu s-au căsătorit în 2016.

“Noi ne-am cunoscut cu mult timp în urma, la un an de la divorțurile noastre, cred că din 2003 ne cunoaștem. Nu a fost să fie atunci, eu aveam încă inima frântă și n-am răspuns cu entuziasm, iar el era prea prins din toate părțile de doamne și domnițe.

Citeşte şi: Poza cu sărutul dintre Daniela Nane și Mihaela Rădulescu stârnește și azi fanteziile bărbaților. De ce n-a vrut Andreea Marin să fie în locul actriței

Citeşte şi: Daniela Nane va avea grijă de fiica Ioanei Maria Lupașcu, după moartea pianistei: „Trebuie să ne adaptăm la noua viață”

Citeşte şi: Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu un tânăr tenor

Citeşte şi: Cum arată și cu ce se ocupă fiul Danielei Nane. Codrin Nane Popa a moștenit talentul în afaceri al tatălui său

Daiela Nane: „Nu am ținut secret, doar că nu am făcut publică relația în presă”

Ne-am mai întâlnit după câțiva ani, ne-am zâmbit, am glumit și atât. Abia atunci am avut timp, și ochi, și inima să ne deschidem unul către celălalt, cu disponibilitatea afectivă. Ne-am reîntâlnit într-un grup de prieteni, ieșeam împreună de multe ori la vernisaje, evenimente culturale, îl invitam la teatru, la spectacolele mele.

Îmi placea Adrian, dar eram doar prieteni, n-am dat nici un alt semnal, eu n-am făcut ochi dulci unui bărbat vreodată. Era și sora lui în grupul asta de prieteni. (…) Și sora lui și-a dat seama că era ceva important dacă se tot învârtea să caute cele mai frumoase flori. Și după aceea lucrurile au evoluat foarte repede… Nu am ținut secret, doar că nu am făcut publica relația în presă. Codrin (n.r. fiul ei) era în clasa a VIII-a, avea examen și am zis că daca facem public nu vom avea liniște. Nu voiam să tulbur copilul înainte de examen… Dar noi nu ne-am ascuns nici o clipă, ieșeam împreună în doi sau cu prietenii, ne trăiam viață absolut normal”, a povestit actrița, acum câțiva ani, pentru Revista Tango.

Daniela Nane: „Cununia am făcut-o pentru sufletele noastre, nu pentru presă”

Cununia Danielei Nane cu Adrian Cioroianu a avut loc într-un cadru restrâns, alături fiindu-le doar nașii, familia și Mirela Vescan cu soțul. Evenimentul a fost ținut departe de atenția presei, pentru că actrița și istoricul și-au dorit “liniște”.

“La cununia noastră au fost de fata doar familia și nașii. Și Mirela Vescan cu soțul ei, care ne-a făcut câteva fotografii. Am fost 20 de persoane la Episcopia din Râmnicu Vâlcea, pentru că avem o relație speciala cu IPS Varsanufie, Arhiepiscopul de Râmnic.

Și că să nu se afle, pentru că am vrut și noi liniște, cununia am făcut-o pentru sufletele noastre, nu pentru presă. Și apoi am dansat până în zori. Cununia civila a fost la ambasadă (n.r. Adrian Cioroianu ambasador UNESCO). A știut doar familia că ne căsătorim, la ambasadă au fost doar 7 oameni” – a mao povestit fosta Miss România, pentru aceeași sursă.

Foto – Facebook / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton